Tvåbarnspappan har lagt över 300 000 kr på kusliga tatueringar, nu vill han täcka penis & ögonvitor i bläck

Nu för tiden är det många som tatuerar sig. En del gör det för att de tycker att det är snyggt medan somliga mest vill förmedla ett budskap eller en kärleksförklaring. Jag har själv inga, men kan tycka det är fint om det finns en tanke bakom.

Då och då ser man ju människor som tar tatuerande till det extrema. Det verkar närmast bli en besatthet och livsstil. Det säger jag dock inget om – alla har sin fria vilja och det bör man respektera, men jag skulle själv aldrig kunna tänka mig att tatuera exempelvis ansiktet.

Någon som dock älskar det här med kroppsmodifiering och tatueringar är tvåbarnspappan Chris Dalzell. Han är en 33-årig kock som alltid fascinerats av sådant här. Första gången som han sprutade in bläck, så var han blott 16 år.

En felaktig bild

Sedan dess har det varit en ständigt pågående process – med slutmålet att tatuera varenda synlig millimeter av kroppen. Chris säger, enligt Ladbible, att han inte vill kunna duscha och se otatuerad hud.

Bildkälla: SWNS

Irländaren menar att många får en felaktig bild av honom beroende på hur han ser ut.

– Bara för att jag har många tatueringar så innebär inte det att jag är en våldsam person. Det är ofta som folk börjar prata med mig och sedan säger ”jag hade helt fel om dig”, berättar Chris för sajten och fortsätter:

– Jag fascineras av smärta. När jag tatuerade mina ögonlock, till exempel, så var jag blind i tre dagar.

Bildkälla: SWNS

Kocken har erbjudits flera TV-jobb på grund av sitt extrema utseende, men ännu inte tackat ja till något. Målet är nu i stället att fortsätta tatuera sig. Ögonvitorna och penisen är två av hans kommande projekt.

Ångrar ingenting

Chris har runt 600 tatueringar i nuläget som sammantaget gått på 28 000 pund, motsvarade ungefär 320 000 kronor. Totalt har han spenderat över 48 timmar i med en tatueringsnål i kroppen.

Bildkälla: SWNS

Pappan menar att den störta förvandlingen var att börja tatuera ansiktet.

– Det förändrar hur omgivningen ser på dig, men det är fortfarande samma snälla person på insidan, säger 33-åringen, som är noga med att poängtera att han inte ångrar något.

– Nej, jag älskar det här!

Bildkälla: SWNS

Vad tycker du om Chris tatueringar? Gör han rätt som följer sig dröm, eller är det knasigt? Dela gärna med dig av dina åsikter, eller dela vidare artikeln till dina vänner!