Unga kvinnans pinsamma skada – efter vilda kvällen med enorma dildon

Vi kan alla bli lite väl entusiastiska och spralliga vid olika tillfällen.

Så var det i alla fall för Tegan Denham. Under en vild kväll på en nattklubb dansade hon loss med en enorm dubbel-dildo i ena handen.

Den elastiska sexleksaken träffade, i all festyra, henne rakt i ansiktet – och slet loss en del av hennes ögonfransar.

Tegan Denham hade nyligen gjort en ögonfransförlängning och var nu redo för en kväll ute på stan. Det slutade på en nattklubb där hon dansade vilt med sina vänner – och av någon märklig anledning hade hon fått en enorm dubbel-dildo i ena handen, skriver The Mirror.

Bild: Twitter/@toniedgarx

Den var dock oväntat böjbar och elastisk. Därför tog det inte lång tid innan den gigantiska sexleksaken träffade henne rakt i ansiktet. Det hela fångades dessutom i ett kort videoklipp av Tegans kompis.

Förläningen slets loss vid smällen

Den här tjejen har dock inga problem med att bjuda på sig själv. I ett Twitter-inlägg valde hon därför att dela med sig dels av klippet, dels av skadan på vänstra ögonfransen som den stora dildon orsakat.

En del av förlängningen slets nämligen loss i samband med den rejäla smällen.

Det här är ytterligare ett bevis på att det gäller att vara försiktig när man hanterar sexleksaker.

Bild: Twitter/TeganDenham_

Vi har tidigare bland annat rapporterat om Emma som råkade lite illa ut när hon och pojkvännen försökte ha lite skoj med en stor dildo. Även hon kunde dock bjuda på ett leende angående sitt lilla missöde.

Så kan det gå! Jag tycker dock att Tegan är underbar som bjuder på sig själv på det här viset! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kanske dina vänner kan ta till sig av den här varningen!