Unga paret har vilt sex på hustak – se nu killens reaktion när han märker att akten filmas

När lusten faller sig på så är det tufft att stå emot.

Samtidigt gäller det är försöka respektera sin omgivning – att snuska hejvilt bland folk kanske inte är så himla smakfullt. Somliga verkar ju dock gilla det där – och visst kan det finnas en spänning i att ha sex på ovana eller nya platser.

Ett par tog det dock nyligen till en aningen bisarr nivå – och blev dessutom filmade. Det verkade i och för sig inte vara något som de hade något emot.

Det var i centrala Buenos Aires, Argentinas huvudstad, som det hela ägde rum. Ett yngre par lade sig helt utan kläder längst upp på en byggnad i en äldre stadsdel och hade sex. Det var helt naket och man körde flera olika ställningar innan det hela var över, skriver The Mirror.

Mot slutet låg man mest och kramades – även då utan täckande plagg på någon av kropparna.

Bugade mot publiken

Det var mitt under dagen som det sexuella äventyret skedde och under flera minuter så gick några människor runt på planet nedanför – helt ovetandes om vad som hände några få meter upp. Det var dock arbetare i en högre byggnad intill som fick syn på det passionerade samlaget.

Man valde då att ta upp en kamera och filma det hela – något som den älskande mannen dessutom noterade. Efter att akten var över ställde han sig därför upp och bugade mot åskådarna – likt han hade utfört ett teaternummer.

”Publiken” kunde då inte hålla sig för skratt, men paret verkade inte direkt störde av den nyfikna omgivningen. Sådant kanske man dock får räkna med om man väljer att ha sex på ett tak med högre byggnader omkring – mitt på blanka dagen.

Klippet har nu spridits världen över och åsikterna går isär kring det inträffade.

Jag har gjort precis samma sak – helt underbart minne”, skriver en Twitter-användare.

Varför gömma sig när man ska älska?” tycker en annan.

Jag tycker att detta var helknasigt! Tryck nu på dela-knappen om du håller med! Eller tagga din allra snuskigaste kompis!