Ungt par kämpar för att få barn i 4 år – då avslöjar läkaren avgörande detaljen: ”Oerhört ovanligt”

Nästan alla jag känner är underbara föräldrar till sina barn. Men ibland undrar jag om det inte, i vissa fall, finnas ett körkort man måste ta innan man tillåts skaffa barn.

Paret här nedanför är ett utmärkt exempel på det, man undrar ju om de helt skippade sexualkunskapen i skolan.

Den här nyheten cirkulerade på väldigt många medier för en tid sedan. Därefter valde flera medier att ta bort artikeln då det visade sig att nyheten var baserad på tvivelaktiga uppgifter.

Men historien handlar om ett ungt par där mannen är 26 och kvinnan 24. De kontaktade en läkare för att få hjälp med att bli föräldrar. De berättade för läkaren att de desperat försökt få barn under fyra års tid.

Stor press från föräldrarna

Paret förklarade att de båda verkligen, verkligen ville ha barn och att båda parens föräldrar nu börjat sätta allt större press på dem om att skaffa ett barnbarn.

Läkaren fortsatte utfrågningen och det framkom att båda var helt friska, fria från mediciner och att de hade regelbundet sex – men utan resultat.

Dock uppgav kvinnan att hon ofta upplevde samlagen som ganska smärtsamma, vilket förbryllade doktorn något.

Otrolig upptäckt: ”Oerhört ovanligt”

Doktorn bestämde sig för att utföra en undersökning på kvinnan för att se så allt stod rätt till.

Undersökningen visade att kvinnan hade skador runt och i analen och det visade sig att paret aldrig hade haft vaginalsex – de hade enbart haft analsex.

”Att de har försökt under fyra år utan att någon av dem vetat hur man egentligen gör är oerhört ovanligt,” sade doktorn innan hon skickade hem paret med en bok om sexualundervisning och ett ”lycka till.”

Jag tycker den här historien är helt knasig, vad tycker du? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet!