Victor är beroende av hamburgare – smaskar i sig fyra om dagen och kan inte sluta: ”Så makalöst jäkla gott”

När det kommer till mat och dryck har vi alla våra egna favoriter, något vi känner att det skulle vara svårt att klara sig utan.

Vi är många som älskar choklad eller lösgodis medan andra gör vad som helst för en välgrillad stek. En del avgudar iskall öl – och somliga är smått besatta av snabbmat.

Tvåbarnspappan Victor är beroende av hamburgare. Han äter i snitt fyra om dagen – och smyger dessutom med det, så att familjen inte får veta.

Bildkälla: Youtube

Jag tror att de flesta av oss kan njuta av en god hamburgare. Salladen, osten, köttet och dressingen kan bli en otrolig smakkombination – och det är faktiskt inte så konstigt att det är en så pass populär rätt.

Trycker fyra burgare per dag

Det är dock få som uppskattar den lika mycket som Victor.

Bildkälla: Youtube

Den cheeseburgarbesatte tvåbarnspappan gör vad som helst för en god hamburgare. Han äter i snitt fyra om dagen, vilket blir ungefär 1 500 stycken om året. Ost och dressing plus något mer kan kombineras med köttet och brödet, men absolut inte sallad.

– Jag äter inte grönsaker, frukt, kyckling eller fisk, säger han i TV-programmet Freaky Eaters. Det är så makalöst jäkla gott. Det jag gillar mest är att jag alltid vet vad som väntar.

Frun Adriana, som älskar att äta hälsosamt, experimenterar gärna med matlagningen där hemma – något som inte är så populärt hos hennes make.

Bildkälla: Youtube

Därför, menar Victor, så tvingas han äta i smyg på vägen hem från jobbet, så att han kommer till middagen relativt mätt – och bara behöver peta lite i fruns mer hälsosamma anrättning.

– Jag vet att det sårar henne, men det sårar mig ännu mer, du ska se vad hon lagar, säger han.

Visade upp hela årskonsumtionen

Fram till att TV-programmet spelades in så trodde Adriana, som sedan elva år tillbaka kände till sin makes fäbless för den populära snabbmaten, att han åt cirka tre burgare i veckan. Egentligen handlar det dock om en bit över 20 stycken.

Bildkälla: Youtube

Victor konfronterades med det hela då en dietist samlade hans årliga hamburgarkonsumtion i en lastbil – och sedan skickade ut allt på gatan.

Cirka 1 500 vita lådor innehållande burgare.

– Det är vidrigt, konstaterade han då.

Bildkälla: Youtube

Därefter utmanar en av programledarna – som i ett led att få Victor att äta mer hälsosamt – honom att testa en burgare med sallad på. Något den grönsakshatande mannen först mår illa av och skrattar åt, men till slut ger han det ett försök.

– När jag tuggat och svalt, så insåg jag att det inte var jordens undergång. Jag kan göra det här, säger han.

Bildkälla: Youtube

Måste variera kosten bättre

Victors livsstil fungerar givetvis inte i längden, så låt oss hoppas att han blir bättre på att i alla fall variera sin kost. Det råder dock ingen tvekan om att den här mannen tillhör de i världen som brinner mest för hamburgare.

Nedan kan du se hela TV-inslaget med Victor.

Känner du någon som älskar burgare lika mycket som Victor?

Tagga då den personen på Facebook, eller Dela vidare den här nyheten till dina vänner!