Vuxenfilmsstjärnan Elvira söker nya skådespelare i jobbannons – har du vad som krävs?

Något av det viktigaste som finns i livet är att man trivs med sitt jobb. Det är trots allt på arbetsplatsen som man spenderar en stor del av sin vakna tid – och är man inte tillfreds med situationen där kan det spilla över på ens allmänna välmående.

Jag trivs alldeles utmärkt med mitt eget jobb – men gör du?

Annars kom den danska porrstjärnan Elvira för en tid sedan ut med vad som kan liknas med en jobbannons på nätet i vilken hon sökte nya deltagare till sina vuxenfilmer.

Det var dels den udda arbetsrollen, dels de specifika kraven, som fick tusentals att reagera på den närmast unika jobbannonsen. Hur många som sökte vet man inte – men ska man gå på ren och skär känsla, så tror i alla fall jag att det var ett gäng som hörde av sig.

Personen på fotot är inte Elvira. Bild: Shutterstock.

Föga överraskande var ett av måstena att man måste kunna pippa så gott som när som helst – och det är nog aningen svårare än man tror. Sedan fanns givetvis även en del andra krav – både avseende utseende och personlighet. En del var mer chockerande än andra.

– Det är inte en hel- eller deltidstjänst eftersom den kvinnliga modellen bestämmer vem hon vill jobba med. Så om du inte får mysa så mycket i vanliga livet så är chansen nog lika liten här, sa Elvira till danska tidningen Metroexpress.

Här är hela kravlistan

1. ”Hingsten” ska ha minst 15 centimeter lång ”utrustning”.

2. Man ska vara uthållig. Att spela in vuxenfilm kräver att du har erfarenhet och att du kan hålla ut länge. Vi förväntar oss mycket av dig.

3. Du måste ha tänkt över alla konsekvenser noga. Du måste vara okej med att familj och vänner vet att du jobbar inom det här yrket.

Public Domain Pictures

4. Man ska vara okej med att det kan ha en effekt på ens framtid. Du måste ha tänkt över hur det kan påverka dina framtida karriärmöjligheter

5. Social kompetens. Branschen är mycket social, så vi förväntar oss att du kan umgås med folk på ett avslappnat sätt.

6. Vara bekväm med publik. Kan du verkligen mysa samtidigt som massa folk tittar på?

7. Fräsch. Du måste ta hand om din kropp och hygienen ska vara på topp.

Max Pixel

8. Frisk. Du ska ha hälsan i behåll och vara beredd på att testa dig så fort företaget ber om det.

9. Ångrar du dig blir det väldigt dyrt. Kan man ens ångra sig efter filminspelningen? Nej och ja. Ja, du kan köpa tillbaka filmen, men då får du betala alla inspelningskostnader och löner.

10. Beredd att svara på tuffa frågor. Du ska komma förberedd till intervjun och kunna förklara varför just du vill jobba med det här.

Känner du någon som skulle passa in i den här branschen? Tagga då den här personen i kommentarsfältet nedan! Eller dela med någon du känner!