Zoe blir rik på att piska, tvinga och vara elak mot okända män – som tänder på en dominerande kvinna

Trött på ditt vanliga, trista och gråa jobb?

Är du en kvinna som inte har något emot att ta i med hårdhandskarna eller vara nära upphetsade män? Då kanske du ska följa i 28-åriga BDSM-experten Zoes fotspår.

Hon tjänar över 5 000 kronor i timmen – på att dominera sina manliga kunder.

Ja, det kanske kan låta för bra för att vara sant för somliga, men det går alltså att bli stenrik på att slå, skrika på och i det närmaste tortera helt främmande män.

Kunde tjäna ännu mer pengar

Givetvis handlar det dock inte om något direkt elakt – utan det är just männen som betalar för ”tjänsten”, eftersom en dominant kvinna gör dem smällkåta, skriver Unilad.

Zoe hade ett helt vanligt jobb som fastighetsmäklare när hon en dag läste en artikel om livet som ”dominatrix” – ett latinskt ord som betyder ungefär ”härskarinna”.

Brittiskan förstod att man kunde tjäna mer pengar än hon redan gjorde, men samtidigt ha ett liv med mindre krav och en friare vardag.

View this post on Instagram

London I’m back 🖤

A post shared by Z O E N O I R (@ms_zoenoir) on

I dag har 28-åringen jobbat som det här professionellt i fyra år. Det första hon gjorde var att resa till Tjeckien för att lära sig grunderna, men sedan dess har Zoe skapat sin egen karaktär och roll inom fetischvärlden.

Träffar alla typer av män

Bara dagar efter att hon registrerade sig på en hemsida för män som går igång på BDSM, alltså mer våldsamt och dominant sex, så hade hon sin första kund. Det var en karl som betalade pengar för att städa Zoes lägenhet och att bli förnedrad av henne.

Hon håller vanligtvis till i London, men reser en hel del i jobbet. Bland annat till andra länder i Europa och till Mellanöstern. Kunderna varierar från studenter i 25-årsåldern till gifta män som är högst uppsatta chefer eller entreprenörer.

Klienterna kan ha olika fetischer. Somliga vill bli slagna och andra vill bli allmänt förnedrade under lång tid. En del vill städa åt henne eller sitta fastbundna i Zoes studio.

En timme kostar cirka 500 pund, alltså över 6 000 kronor.

”Jag älskar utmaningen…”

Vissa män nöjer sig med en lite stund medan andra har en månadsavgift som innebär att de träffas regelbundet och betydligt oftare.

28-åringen är noggrann med att poängtera att hon aldrig har sex med sina kunder. Hon klär inte ens av sig, utan har på sig en tajt latexdräkt.

– Vissa tror att jag hatar män. Det kunde dock inte vara längre bort från sanningen. Jag njuter dock av att försätta män i obekväma situationer så de tappar kontrollen under en kort stund. Jag älskar utmaningen att tänja på gränserna och att kräva saker från dem, säger Zoe, enligt Unilad.

Vad tänker du om det här? Gör Zoe rätt som lever ut sin dröm, eller är det knäppt? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker!