10 intima saker svenska män önskar i sin relation – men aldrig vågar berätta om

Vad önskar man sig ens partner i en relation? Den som satt på de svaren skulle vara lyckligast i världen – eller?

Självfallet är det väldigt individuellt, vad man helst gör i sin relation. Somliga vill ha det si och så, andra är inte så noggranna och en del är anpassningsbara om man bara får igenom sina starkaste viljor.

Det är svårt – och kanske inte helt rätt – att dra alla över en kam, men generellt sett känns det som att kvinnor är mer bestämda kring vad de vill i ett förhållande. Männen hakar mest på och försöker göra alla nöjda.

Självfallet finns det undantag, men också saker och ting som männen gärna vill få igenom, men kanske inte alltid vågar ta upp? Nu ska vi dock bjuda på 10 sådana avslöjanden – här kommer sanningarna fram!

Bildkälla: Shutterstock

Det här är vad män egentligen vill ha i en relation!

(Det här är en humorsida, därför ska punkterna givetvis inte tas på fullaste allvar – och vi är fullt medvetna om att allt inte kommer stämma in på alla. Ta det med en nypa salt, helt enkelt – men det finns garanterat viss sanning i en del av påståendena!)

1. Slippa hålla på hemma

Det ska städas, diskas, rengöras och ställas iordning. Tråkigt, tråkigt, tråkigt. Tänk om man slapp pyssla med sådan skit. Vilken dröm det vore!

2. Gå och lägga sig när man vill

Det finns någon märklig idé om att man alltid ska gå och lägga sig samtidigt. Vad tusan, ibland vill man vara vaken till 03, ibland gå till sängs vid 18.30. Låt mig sköta det där på egen hand – jag är vuxen!

3. Mer öl med vännerna

Jag vet, vi säger att vi älskar att umgås med frun eller flickvännen, men aldrig har man det roligare än med sina vänner. Då är det högt i tak – och ofta goda öl på kylning. En enklare tillvaro, helt enkelt.

Bildkälla: PxFuel

4. Slippa hänga med på tråkigheter

En sväng till Ikea eller fruns körsång – värre blir det inte. Givetvis måste man ställa upp, men det hade varit betydligt skönare att slappa hemma i soffan.

5. Inget mer tjat

Självfallet är det bra att ens partner gillar att ta tag i saker och ting, men någon jäkla gång måste vi väl kunna ta en vecka utan massa tråkiga måsten? Det tjatas, tjatas, tjatas. Säger man emot är risken stor att det blir värre. Svår balansgång.

6. Spännande sexliv

Män vill, kort och gott, oftast ha mer action i sängkammaren än vad man får. Det finns dessutom en hel del grejer man vill prova, men som det bara inte går att ta upp.

7. Doftfria toalettbesök

Ens egen skit luktar ju faktiskt inte så illa, men när man går in på toa efter frugan … gode Gud! Det kan man givetvis inte ta upp för samtal, men tänk om det funnits en lösning för det här.

Bildkälla: PxFuel

8. Ensamrätt på tv:n

Man vill inte se på Sommar med Ernst, Bonde söker fru och sådan skit. Något av det viktigaste i en mans liv är att han får vara kung över fjärrkontrollen. Här ska sporten på!

9. Mer öl i kylen

Visst, köttfärs och sådant ska givetvis ha sin plats, men min öl då? Speciellt nu när värmen tränger sig på, så gäller det att alltid ha något kallt att kyla ner strupen med i kylen. Mjölk, juice eller vatten? Nej, öl!

10. Mindre städning

En dammtuss här, lite skräp där … äsch, enklast är att sparka in det under soffan. Det gäller dock att frun inte ser, då tvingas man kanske dra fram dammsugaren. Då finns risken att man fastnar i städning kommande timmen. Tänk vad enkelt livet vore om man bara fick fösa undan all skit som dyker upp.

Nu är männen avslöjade – eller vad säger ni? Tryck nu på DELA-knappen för att sprida de här viktiga sanningarna!