10 svenska kändisar som har en oväntad dubbelgångare

10 svenska kändisar som har en oväntad dubbelgångare

Det sägs att alla har en dubbelgångare ute i världen.

Huruvida det är sant eller inte låter vi vara osagt, men vi har tidigare skrivit om 17 personer som av en slump träffade sin så kallade ”look-alike”. Sådant är makalöst häftigt – och det är svårt att inte fascineras av vilka överraskningar världen bjuder oss på.

Det finns även dubbelgångare till svenska kändisar – av det mer oväntade slaget.

Då handlar det alltså inte om någon vanlig människa som råkar likna dem – utan snarare om ett djur, ett föremål eller en filmkaraktär som har drag vilka påminner om den här berömda personen.

Taskigt, kanske en del tycker – men det ligger ju faktiskt i betraktarens ögon. Den här listan är nog dock inget för lättstötta, utan passar bättre för er med lite fräckare humor!

Vi har samlat in 10 av de bästa och lite udda kändisdubbelgångarna som vi kunnat hitta på nätet – och folk är verkligen otroligt kreativa när det gäller sådant här. Å andra sidan kan jag bara hålla med om likheterna – på alla!

Det ska givetvis också sägas att alla människor är vackra precis som de är! Det är också våra olikheter som gör världen så makalöst fin och färggrann! Tänk vad tråkigt det hade varit om alla såg precis likadana ut!

Nåväl – här är 10 kändisar som har en oväntad dubbelgångare!

1. Alexander Bard och dockan Allram Eest!

2. Greta Thunberg och en flicka från ett 120 år gammalt foto.

3. Annie Lööf och Hedvig från barnprogrammet ”Från A till Ö”.

4. Gunilla Persson och den elaka drottningen i Snövit.

5. Kalle Moraeus och en väldigt söt katt.

6. Den här är lite taskig, men också kanske mest välkänd på nätet – ett djur från havets botten och Stefan Löfven.

7. Stefan Löfven igen. Nu slående lik kommandoran från Emil i Lönneberga!

8. Vi fortsätter på politikerspåret. Alfons pappa och Fredrik Reinfeldt.

9. Statsepidemiolog Anders Tegnell och en läderväska.

10. Okej, här är båda helt vanliga människor, men att det är en man och en kvinna – som båda är kända – gör ändå att den kvalificerar. Lars Ohly och Pia Sundhage.

Vem tycker du var mest lik sin dubbelgångare? Lämna en kommentar på Facebook eller DELA vidare den här artikeln till dina vänner!