11 dumma kommentarer som ingen kvinna någonsin vill höra i sängen

Nästan alla kvinnor kan nog känna igen sig. Man har en trevlig stund mellan lakanen, men plötsligt slänger han ur sig något som förstör stämningen totalt.

Nästan inget är viktigare än hur man kommunicerar med varandra, såväl i ett förhållande som under sex. Tyvärr går det inte alltid helt problemfritt.

Män är ofta snabbare än kvinnor vad gäller att haspla ur sig ogenomtänkta, dumma formuleringar vid helt fel tillfällen.

Därför har vi här samlat 11 formuleringar som ingen tjej någonsin vill höra i sängen (under sex)!

1. ”Jag gillar inte att köra med kondom, kan vi köra utan?”

Vad sjukt, för jag är annars ett fan av både könssjukdomar och oplanerade graviditeter. Nej, tack – passar det inte att dra på den där gummisaken så vet du var dörren är.

2. ”Mitt ex brukade alltid…”

Jaha, men Gud vad intressant. Så ni brukade ligga med varandra? Vet du vad – nu gör du det med mig. Så jag ger blanka fan i vad du haft för dig med andra brudar.

3. ”Kom du?”

Svaret är nästan alltid nej, för om jag hade kommit så hade till och med den största idioten märkt det. För ja, det märks. Du ska inte behöva fråga.

Inte raketforskning

4. ”Brukar det ta så här lång tid för dig att komma?”

Brukar det ta så här lång tid för dig att hitta min klitoris? Om du vill att det ska gå lite snabbare så kan du ju faktiskt börja göra det bra i stället.

5. ”Det går ju inte att få av den här BH:n!”

Jag lovar dig att det här vare sig är nivå med raketforskning eller kärnfysik. Men låt bli, så löser jag det i stället. Håll dig till det du tror att du kan hantera.

6. ”Kom igen, vi kan väl bara ligga en kortis?”

Det absolut osexigaste som finns är tjat. När jag säger nej så menar jag nej – och om det inte passar så borde vi nog inte ses mer, du och jag.

7. ”Vad tänker du på?”

Jag var precis uppe i det vi håller på med nu – att ligga med varandra. Men nu fick jag nya tankar. De handlade om hur jag kan vara så dum att jag ligger med en person som ställer sådana frågor.

Inget gosande

8. ”Åh, du är så skön, [någon annan tjejs namn]”

Jaha, tack för det. Är det henne du ska vidare till sedan då? Eller henne du kom ifrån att ha underhållit innan? Kommentarer överflödiga.

9. ”Jag hatar att gå ner på tjejer…”

Inga problem, du kan göra något annat skönt. Alla har vi våra preferenser och olika saker vi tycker om. Men vet du vad? I så fall gillar inte jag att gå ner på killar.

10. ”Jäklar vad mycket klockan blev, jag måste upp tidigt…”

Direkt efter att sexet är avklarat, dessutom. Inget gosande? Och jaha, det var först nu du fick bråttom? Först nu klockan blev mycket? Jag tror snarare att du ser uppdraget som slutfört. Var ärlig i stället.

11. ”Det här var bra, det borde vi göra om!”

Du är inte det minsta intresserad av att göra något annat än ”det här”? I längden känner jag att det kanske inte blir supergivande. Nej, jag är så krävande att jag vill ha mer än bara en snabbis i veckan…

Var inte feg nu, DELA om du känner igen någon av de här klumpiga kommentarerna!