17 tjejer som garanterat ångrar att de beställde balklänning från Kina

Att handla saker på internet är alltid lite av en chansning. Fördelen är att man kan hitta så makalöst mycket utan att behöva lämna huset, men besvikelsen blir å andra sidan enorm om produkten sedan inte motsvarar ens förväntningar.

Vissa saker gillar jag dock att handla via nätet, exempelvis elektronik. Det finns sällan så mycket att bli besviken på, inga direkt avgörande mått, färger och så där – och man kan kolla vad andra tyckt om varan.

Kläder är däremot lite knepigare. Man ska hitta rätt storlek, gissa vilken nyans som passar en bäst – och sedan är ju frågan om man bär upp det där plagget lika väl som den alltid så snygga modellen!

Den kanske största fördelen med att shoppa online är att man inte ens behöver lämna huset och utbudet är dessutom gränslöst stort, men det är ofta lite av en chansning.

Många plagg från Kina

Det finns otaliga exempel på när det gått riktigt åt skogen.

Sajten boredpanda har sammanställt roliga inlägg från Twitter där tjejen beställt sina balklänningar på nätet – de flesta från Kina – men när de väl fått hem plagget så har det blivit en enorm besvikelse!

Det härliga är att nästan alla kan skratta gott åt det tragikomiska!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Tryck nu på DELA om du drog på smilbanden!