21 hemligheter alla män har – men aldrig berättar för sin flickvän

Att man är ärliga mot varandra är nog det viktigaste för att ett förhållande ska fungera i längden. Man måste givetvis kunna vara helt öppen med vad man känner, tycker och vill. 

Annars är det svårt att bygga den där riktiga tilliten!

Samtidigt måste nog alla få ha sina små hemligheter. Det behöver nödvändigtvis inte handla om så allvarliga saker, men att ha sitt eget kan vara viktigt för många.

Exakt allt måste kanske inte ens partner ha stenkoll på.

Allt sådant här kan självfallet variera från par till par eller människa till människa – men jag tror att de allra flesta av oss har hemligheter som nästan ingen annan känner till. Framför allt inte ens pojk- eller flickvän.

Därför har vi nu, för att föra fram ett antal sanningar i ljuset, listat 21 hemligheter som nästan alla män har – men aldrig skulle berätta för sin partner. Det är helt enkelt för riskabelt. Nyligen gjorde vi en motsvarade ”guide” för alla flickvänners dolda sanningar – och den var mycket uppskattad av er läsare.

Sådant här ska givetvis tas med en nypa salt. Den här typen av hemligheter varierar så klart från person till person, men det är ni självfallet medvetna om. Samtidigt tror jag att det är stor igenkänningsfaktor i den här listan –och mycket kan nog stämma! Eller hur, pojkvänner?

Här är i alla fall de 21 hemligheterna!

1. Vi kollar in andra kvinnor. Ja, det visste du säkert redan – men det här betyder inte alls att vi älskar dig mindre. Det finns dock i vårt DNA och är svårt att jobba bort. Men om ärligheten ska fram – det här gör nog de flesta tjejer också!

Pexels

2. Innan det blev seriöst mellan oss så hade jag stenkoll på dig. Jag vet vem du gick med på skolbalen, hur länge du varit singel och vilka som är dina grannar. Jag erkänner det inte, men nästan allt du berättar om ditt tidigare liv vet jag redan om.

Älskar dina tjejkvällar

3. Vi kollar fortfarande på porr. Vare sig du tycker om det eller inte, men när du är borta en helg måste vi ju få ”underhålla” oss på något sätt. Drömmen är att flickvännen säger att hon också vill titta – tillsammans.

4. Vi älskar när du är iväg på tjejkväll. Ja, för då kan vi spela TV-spel, kolla på sport, fisa högt och äta både chips och godis. Dessutom slipper man tjat om tvätt, städning och planering.

5. Håret i avloppet är rätt vidrigt. Vi står dock ut med det – i ärlighetens namn är vi inte alltid så mysiga vi heller.

6. Vi gillar när ni tar upp de ”stora och viktiga sakerna”. Det kan ibland verka som att vi undviker samtalsämnen som giftermål och barn, men det är faktiskt så att det kan vara mysigt att diskutera sådant där – även om det tillhör den stereotypa mansrollen att verka lite avig när det där kommer på tal.

SoundCloud

7. Vi märker när ni kollar in andra män. Men det är helt lugnt – vi gör ju samma sak. En kort släng av svartsjuka, sedan går vi vidare i livet.

8. Man tycker inte om när du bär tydligt läppstift ute bland folk. Om jag får en puss så går jag runt i en timme och är orolig för att ha stora läppavtryck på kinden.

Är inte alltid på humör

9. Vi gillar faktiskt komplimanger. En sann gentleman låter en kvinna känna sig uppskattad, men att själv få höra att man är den perfekte mannen, eller klär väl i kostym – det får en att känna sig extra manlig och uppskattad.

10. Vi var grymt nervösa första gången vi hade sex. Man vill givetvis inte verka oerfaren genom att prestera dåligt eller komma för tidigt.

11. Ibland är vi – faktiskt – inte på humör. Tro det eller ej, men lite mys framför TV:n kan duga väl somliga kvällar och sex är inte alltid ett måste. Det kan komma som en chock för många, men så är det.

Pixabay

12. Vi har tänkt på andra tjejer under sexet. Ja, någon gång har din snygga kompis, den där tjejen i kön på Ica, ens sexiga kollega eller någon porrstjärna susat förbi i tankarna under ligget – och då är det svårt att inte sluta ögonen för att fantisera någon sekund.

13. Vi är trötta på den extra disken. Visst, det är säkert bra att vi har sallad till varje middag, men då tvingas vi ju diska mer – och det är det sannerligen inte värt.

14. Det suckas inombords när ”onödig inredning”, som vi ser det, tas från den gemensamma ekonomin. Det behövs inte 68 växter på balkongen eller 13 ljusstakar i vardagsrummet – men ska vi nu prompt ha det, så borde du betala för dyngan själv.

15. Vi snackar skit om dig med våra vänner. Visst, du är älskad och behövd, men ibland måste man ju få avreagera sig lite. Precis som du gör med dina tjejvänner! Så här är vi nog exakt likadana – även om ingen skulle erkänna det.

16. Vi ljuger när du frågar hur du ser ut i ”den här klänningen”. Att svara något negativt hade vi aldrig vågat och ärligt talat så har vi inte så bra koll på hur det ens bör se ut. Du är snygg och det räcker för oss.

Du är så jäkla viktig

17. Vi har ångest inför högtider. När det ska ges presenter är det panikläge. Vi vet att ni är mästare på att analysera och tolka vad saker betyder och eftersom vi inte alls besitter samma förmåga blir det här otroligt komplicerat.

18. Vi ljuger när du frågar hur många vi haft sex med. Troligen har antalet kryddats lite.

19. Vi undrar hur det är möjligt att frysa så jäkla mycket som du gör och är trötta på att få värma de där iskalla fötterna varenda gång du kommer och lägger dig i sängen.

Pixabay

20. Att luncha på stan med dina vänner är en ren plåga. Mat är gott, men att vara social och behöva prata om sådant som inte intresserar oss är hemskt.

21. Du är så jävla viktig, fantastisk och underbar! Vi tänker ofta på det, men säger det för sällan. Kanske för att verka fräcka, men en önskan är att du ska förstå det ändå.

Erkänn att en hel del stämde! Lika bra att föra fram sanningarna i ljuset! Tryck nu på dela-knappen för att bjuda dina vänner på de här värdefulla hemligheterna!