29 vågade julkort som garanterat får dig att längta efter tomten redan nu

Nu för tiden ska ju allt ske via internet eller våra telefoner – men det finns somliga, lite mer gammeldags traditioner som ändå lever kvar. I alla fall i en hel del hushåll. Det första jag tänker på är julkorten som kommer ut i december.

Visst, man får kanske inte lika många längre – men det gör att de man väl får betyder ännu mer. Jag tror faktiskt att det finns många där ute som tänker och resonerar likadant. Att få en liten julhälsning från någon släkting eller bekant värmer alltid.

Att skicka julkort är en sådan sak jag tycker att vi ska värna om och försöka fortsätta med. Därför tjatar jag på mina barn om att de borde göra sina egna, men det är inte alltid så att jag lyckas övertala dem. Nåväl – hellre försöka än ge upp.

Sådana här små julhälsningar kan se ut på olika sätt och kreativiteten varierar från gång till gång. Jag anser att det här är ett lysande sätt för att försöka vara lite rolig – just humor är något jag själv alltid försöker ha med i mina kort. Glädje hör ju dessutom julen till.

Med anledning av det här tänkte jag nu bjuda på 29 helt briljanta julhälsningar – som förhoppningsvis får dig i rätt stämning inför vad som komma skall!

1. Jag och katten tog ett lite speciellt julkort ihop – vad tycker du?

Reddit

2. Han jobbar med avlopp, så när föräldrarna bad om ett julkort från vardagen, så fick de det här…

Reddit

3. Bind fast föräldrarna och skicka tillbaka lillebror till tomten … jag undrar vad den här lilla sötnosen bjuder på i årets julkort!

4. Han förlorade en arm och hon tvingades operera bort båda sina bröst – här är deras julkort… Snacka om att bjuda på sig själva!

Reddit

5. Men plutten då!

Reddit

6-11. Den här familjens julkort och dess utveckling under sex år – det blir knappast vassare än så här!

Reddit

12-14. I Norge satsar man på lite udda julkort…

Reddit / Reddit / boredpanda

15-22. Den här familjens julkort från 2006 till 2013 är helt oslagbara!

Neatorama / The Campanelli Family

23. ”Julefrid” (för föräldrar) fångat på bild!

Imgur

24. Haha! Helt underbart!

Reddit

25. Fyra tjejer som med glädje var med i julkortet, men en femte som inte var riktigt lika exalterad…

Reddit

26. Dottern älskar att vara kreativ med sina julkort, så den här gången slog hon till med något alldeles extra – som blivit en favorit i hela släkten!

Farrell Photography

27-29. Fina, stillsamma, kärleksfulla julen…

Flickr

Vilka underbara bilder! Julstämningen är redan på topp – DELA nu vidare till dina vänner!