7 hemliga saker som män attraheras av hos kvinnor

7 hemliga saker som män attraheras av hos kvinnor

Alla attraheras vi av olika saker. Det är lika självklart som att höst följs av vinter, men det går givetvis alltid att se till vad som gäller i generella drag. Vad är attraktivt, enligt de flesta?

Här har vi listat 7 olika saker som de flesta män attraheras av hos kvinnor. Jag tror faktiskt att majoriteten av punkterna kommer få dig att ”haja till”.

Att våra utseenden skiljer sig åt kan ses som en hyllning till att olikheter är vackert. Vi har alla skilda tankar kring vad som är snyggt eller sexigt – och det är verkligen inget konstigt med det.

Medan jag kan tycka att någon annan är slående vacker kanske min kompis inte alls tycker att samma person är attraktiv – men givetvis gäller det även att kunna se till vad som finns på insidan. De flesta av oss är nog överens om att personligheten är minst lika viktigt som utseendet hos en framtida partner.

Samtidigt måste det ju finnas en attraktion så just här och nu väljer vi att fokusera på det ytliga. Alla vill ju givetvis se så bra ut som man bara kan. Sedan har vi olika förutsättningar och målbilder, men det är ju självklart.

Nu har vi här nedan listat 7 oväntade saker som män generellt attraheras av hos kvinnor!

1. Inget smink
Naturligt är vackert, helt enkelt. Väldigt få tycker att översminkning är snyggt. Det ska vara med måtta. Det har faktiskt visat sig att män kan dra sig för att kyssa en tydligt sminkad kvinna just för att han inte vill att smink, som läppstift, ska överföras till honom.

2. Att hon sträcker på sig i sängen
Av någon (lite märklig) anledning tycker män generellt att det är attraktivt när tjejer sträcker på sig när de vaknar. Det är en helhet som skapar sexiga tankar hos mannen – att kvinnan är nyvaken, sträcker på sig och slänger upp armarna i luften.

Shutterstock

3. Rynkor
Studier har visat att rynkor tyder på erfarenhet, mognad och visdom. Det här är något som män vanligtvis attraheras av. Många kvinnor jobbar för att förbygga slät hy och att bli av med rynkor, men ge tusan i det! Det är bara jobb i onödan!

Ska kunna unna sig

4. Rufsigt hår
Ni vet hur det ser ut i de flesta förhållandena – av 12 olika produkter i duschen så är det kvinnan som använder 11. Mannen kör med sin ”3 i 1”-variant, vilket han gjort sedan 15-årsåldern. Trots att många tjejer tycker om att ta hand om – och vårda – sitt hår så har det visar sig att män gillar det mest i rufsigt läge. Kanske för att synen är närmast unik.

5. God aptit
Samtidigt som många män uppfattar det som attraktivt när en kvinna lever sunt och hälsosamt så får det inte gå till överdrift. Att en tjej kan unna sig och äta det hon vill tyder på självsäkerhet, vilket de flesta killar tycker är en oerhört sexigt.

Shutterstock

6. Glasögon
I ung ålder är det få som vill bära glasögon. Det kan då ses som lite töntigt, men som vuxen bör det nästan vara tvärtom. Ja, för kvinnor som har glasögon får generellt ett mer karaktäristiskt utseende och uppfattas vanligtvis som självsäkra och intelligenta. Det är två egenskaper som män sällan ogillar.

7. Barfota
Vi har nog alla hört talas om fotfetisch, men även om inte alla män går så långt så tycker de flesta att det finns något sexigt i en kvinna som går barfota. Killar är i regel mer attraherade av de kroppsdelar de inte ser lika ofta som exempelvis händerna.

Dela nu gärna vidare det här till dina kvinnliga vänner!