78-åring förvandlas till sexig ”pinuppa” – otroliga resultatet hyllas nu över hela världen

Även när man börjar bli till åren så förtjänar man att trivas med sin kropp, känna sig attraktiv och sexig. I alla fall om man så önskar.

Chrissy Sparks från England är en mästare på att fotografer kvinnor. Med hjälp av smink, speciell belysning och efterbearbetning får hon fram det bästa ur varje människas utseende – oavsett ålder.

– Jag vill att även den genomsnittliga kvinnan, likt fotomodeller, ska kunna få vara med om riktiga proffsfotograferingar, säger hon till tidningen The Mirror och fortsätter:

– Genom mitt arbete försöker jag lyfta fram kvinnor med olika åldrar, utseenden och kroppsstorlekar. Alla kan verkligen bli vackra. Anledningen till att äldre kvinnor kommer till mig varierar – det kan vara en så enkel sak som att de vill få känna sig sexiga en stund, eller för att de vill ha bilder på sig själva när de ser ut som allra bäst.

Jag tycker att det här är helt fantastiskt! Alla vill ju få känna sig attraktiva emallanåt – och även om utseendet inte är allt så har det vanligtvis i alla fall en del att göra med ens självkänsla eller självförtroende. Om sådant här då kan hjälpa till på traven så är det ju kanon!

Nedan kan du se före- och efter-bilder på 5 av de lite äldre kvinnor som Chrissy Sparks jobbat med! Resultaten är verkligen otroliga – och bevisar att ålder bara är en siffra! Inte konstigt att det här initiativet nu hyllas av hundratusentals!

Joanna, 58 år

Mavis, 67 år

Tricia, 60 år

Pauline, 78 år

Jane, 65 år

Bildkälla (samtliga): DollHousePhotographyUK (Instagram)

Snacka om att ålder bara är en siffra – och jag tycker verkligen att de här bilderna bevisar att alla kvinnor är vackra, oavsett hur till åren kommen man är!

Hylla nu de här modiga kvinnorna genom att trycka på dela-knappen och sprid det här viktiga budskapet vidare!