Bildlista: 10 personer som träffade sin dubbelgångare – av en slump

Bildlista: 10 personer som träffade sin dubbelgångare – av en slump

Det sägs att alla har en dubbelgångare ute i världen.

Är det bara en myt, eller en häftig sanning? Med många miljarder människor på jorden är det givetvis svårt att ta reda på, men då och då stöter personer på varandra – och tror att de står framför en spegel på grund av den slående likheten.

Sådant är både roligt och fascinerande. Med dagens moderna teknik kan dessutom de här tillfällena dels förevigas, dels spridas till andra. Det ska vi nog vara tacksamma för – den här typen av fenomen är helt underbara!

Dessutom kan sådana här häftiga möten leda till både leenden och livslånga vänskaper! Med anledning av det tänkte vi nu bjuda på 10 av de mest otroliga tillfällena då dubbelgångare som en slump sprungit in i varandra.

Håll tillgodo!

1. Det är ju knappt så man tror sina ögon – två kopior!

Bild: Twitter

2. De här tjejerna är INTE tvillingar – även om det är svårt att tro på!

Bild: Imgur

3. De här två träffade varandra av en total slump – så himla häftigt!

Bild: Reddit

4. När den pensionerade prästen Neil Richardson flyttade till Essex började folk komma fram till honom och säga: ”Hej, John!”. Till slut, när han väl träffade John, så förstod Neil äntligen varför…

Bild: Imgur

5. Nästan lite kusligt, det här!

Bild: Flickr

6. Till och med deras egna familjer förväxlade dem – det säger ändå det mesta…

Bild: Facebook

7. När jag började på universitetet så kom massa människor fram och kallade mig för Brian – även om jag heter Josh. Efter en tid så träffade jag dock Brian av en slump. Då tog vi givetvis en bild ihop. Ni förstår nog varför!

Bild: Imgur

8. De här dubbelgångarna ser inte direkt ut att ha tråkigt ihop…

Bild: Reddit

9. Flickvännen till Erik (höger) började gå mot mig (vänster) med tindrande ögon. Hon trodde helt enkelt att jag var hennes kille – även om hon också senare medgav att det kändes som att han hade krympt…

Bild: Instagram

10. Thomas fick en chock när han träffade sin dubbelgångare på ett flygplan. Givetvis satt de bredvid varandra. De hade även, som av en slump, bokat rum på samma hotell. För att fira sammanträffandet så gick de ut och tog en öl tillsammans!

Bild: Twitter

Jag tycker att de här bilderna var otroligt häftiga! Tänk att få träffa sin dubbelgångare – vilken upplevelse! Tryck nu på dela-knappen så att även dina vänner får se det här!