Bildlista: 15 ryska bröllopsfoton som är så dåliga att de blir bra

Bildlista: 15 ryska bröllopsfoton som är så dåliga att de blir bra

Ryssar har genom åren blivit kända för att sticka ut en hel del. De verkar inte alltid vara så noggranna med hur de framstår – och är allmänt lite smågalna.

Man kan ju dock tänka sig att de skulle vara lite mer traditionella och sansade när det gäller just bröllop. Det vi här i Sverige är vana vid då är ju att allt sköts enligt vissa seder. Saker och ting ska liksom gå till på ett visst sätt. Dagen för bröllopet är främst en tid för kärlek och vackra minnen att kunna se tillbaka på.

Men tydligen är ryssarna inte alltid riktigt med på det här. Eller i alla fall en del av dem. Även här kör många från landet i öst sitt helt eget race – och hyllar kärleken på sitt egna lilla vis! Jag kan faktiskt tycka att det är lite uppiggande.

Därför har vi samlat de 15 knasigaste och roligaste bröllopsbilderna från Ryssland som nu cirkulerar på nätet! Många är givetvis skapta med en skämtsam ton, men jag tror även att flera blivit genuint nöjda med de här fotona. Det rimliga vore nog dock att ångra sig i efterhand.

Det tror jag i alla fall att de flesta svenskar hade gjort. Vi skiljer oss nog åt en hel del – men vad gör det? Olikheter och nytänkande är ju faktiskt ganska uppfriskande!

1. Ett klassiskt familjefoto bröllopet till ära!

2. Eh … okej!

3. Ja, vad ska man säga?

4. Det känns som att jag inte borde sitta och titta på den här bilden…

5. Om att i fall att han skulle säga nej?

6. Lika bra att han vänjer sig?

7. ”Nu stannar du där!”

8. Nog för att han är din make – men att förhöja honom till ande?! Kan han verkligen uppfylla 3 önskningar?!

9. Okej, den här bilden har nog redigerats en aning…

10. Hon sa ja!

11. Världens starkaste brudgum?

12. Rysslands svar på ”Den lilla sjöjungfrun”?

13. Alla måste ju få veta!

14. Rysk bröllopsdans?

15. Ja, ett sådant där sele kanske han behöver under ett långt äktenskap!

Bildkälla (samtliga): Boredpanda

Jag kunde faktiskt inte hålla mig för skratt när jag såg de här bilderna, men samtidigt är det härligt med människor som vågar sticka ut och inte göra som alla andra! Tryck på dela-knappen om du håller med!