Coronakrisen: 15 dårar som bunkrar för en livstid

Coronakrisen: 15 dårar som bunkrar för en livstid

Coronautbrottet är nästan det enda man pratar om nu. Med allt rätt, dessutom – det hemska viruset påverkar samhällen och människor över hela världen.

Följdeffekterna är många – som att människor sätts i karantän, att börserna rasar och att folk bygger upp enorma lager där hemma.

Det är främst konserver och toapapper som hamstras – i alla fall i Sverige – även om både myndigheter och tillverkare bedyrat att man inte behöver bunkra till förbannelse. Det råder, i alla fall i vårt avlånga land, ingen brist på sådana här varor.

Somliga väljer dock att ignorera vad som sägs och plocka på sig årsförbrukningar av både det ena och det andra. Trots att det hindrar andra personer från att fylla på sina förråd. Därför har man nu, på vissa håll, till och med infört maxantal vad gäller köp av vissa varor.

En del går verkligen ”bananas”, som man säger – och det är det många som ställer sig väldigt skeptiska till. Därför ska vi nu lyfta fram 15 bilder på dårar som hamstrat olika produkter likt det är sista gången som de tillåts besöka en mataffär.

Jag kan faktiskt inte låta bli att dra på smilbanden – det här är faktiskt helt galet!

1. Någon är sugen på mjölk…

2. Viktigt att ha ett par tusen ägg hemma nu i coronatider…

3. Det gäller ju att främst köpa det viktigaste. Enligt den här mannen är det alla sorter som finns av snacks täckta av choklad…

4. Ungefär 50 kilo fågelfrön…

5. Den här killen köpte varenda kondom i hela affären. Kanske smart, så slipper vi ytterligare generationer av människor som bunkrar som galningar.

https://twitter.com/dpbrelsford/status/1238937333908586496?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fdaves4%2Fcorona-carts-grocery-store

6. En helt vanlig fredagshandling – 57 påsar frusen majs.

7. Knappast en vegan, detta…

8. En hel kundvagn med bara ägg och en hel kundvagn med bara mjölk. Blir det en pannkaksfest i kväll, tro?

https://twitter.com/foxx_doxx/status/1239212295630147589

9. En salig blandning – som bland annat innefattar 15 flaskor med salladsdressing.

https://twitter.com/waymo_91/status/1239248853817270272?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.buzzfeed.com%2Fdaves4%2Fcorona-carts-grocery-store

10. Ännu mer mjölk!

11. En hel kundvagn med läsken Sprite. Lär ju knappast behöva sitta hemma törstig i alla fall.

12. Här ska det skitas!

Bild: Twitter/@halfvirginmarry

13. Två hela kundvagnar med toapapper – samt tre påsar ris.

14. Mannen som tömmer hela butiken på allt bröd som finns.

15. Medan andra köper konserver och toapapper, så fokuserar den här damen på det viktigaste – två stora flaskor Jack Daniels-whiskey.

Tryck nu på DELA för att bjuda dina vänner på ett extra skratt i tuffare tider!