Dottern beundrar fisförnäma kändisar på nätet – då återskapar klockrena pappan deras lyxiga bilder

Det är ingen överdrift att påstå att internet helt förändrat sättet vi lever på. Vi ser på film på andra sätt, vi betalar räkningar på andra sätt – och vi följer kändisar på andra sätt.

Många människor har nu lyckats göra sig ett namn enbart på att vara kända på internet, de kallas för influencers. Det rör sig om helt vanliga personer som helt enkelt publicerar bilder på sig själva och från sitt liv som blivit omåttligt populära och nu kan tjäna pengar på att bara lägga upp bilder på sig själva.

Bilder av den här sorten är självfallet väldigt tillrättalagda och visar en vardag som inte har särskilt mycket med verkligheten att göra. Det är lyxiga stränder, kaffemuggar med vackra motiv och det är frisyrer som alltid är perfekt tillrättalagda.

Det går självklart att göra humor av denna livsstil – vilket pappan Omar från USA bestämde sig för att göra när hans dotter beundrade dessa kändisar allt för mycket.

Omar är en familjefar från Austin, Texas i USA. Till vardags jobbar han som byggarbetare och tar hand om sin familj.

En dag visade hans dotter upp de kändisar på det sociala mediet Instagram hon såg upp till så mycket. Omar själv förstod inte riktigt vitsen med bilderna men tyckte inte de såg så speciella ut.

Gjorde ett eget konto

Han snäste mest åt bilderna och sa till dottern att det där kan väl vem som helst göra, men dottern trodde inte på honom.

Då satte Omar helt enkelt upp sitt eget konto på Instagram och började ladda upp bilder där han efterliknade kändisarnas lyxbilder, fast i sin egen miljö som byggarbetare.

Visst ser det glamoröst ut?

En lyxig kopp kaffe vid nio-fikat är aldrig fel!

Nästan en halv miljon följare

Omar startade kontot den tredje maj i år och har redan samlat på sig över 400 000 följare, som alla skrattar gott åt den lustige, och påhittige, pappan.

Vilken härlig pappa!

Om byggarbetaren Omar planerar att överge sitt dagliga jobb för att helt ägna sig åt sitt liv som influencer framgår inte, men sannolikt lär han fortsätta bygga.

Vilken frisk fläkt i ett annars uppblåst och larvigt samhälle!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!