Här är de 13 värsta jobben i världen – nummer 7 är faktiskt helt otänkbart

Det känns som att tiden är förbi då man dagen efter studenten kunde gå till närmaste fabrik och få jobb samma dag. Många från den nya generationen väljer i stället att vidareutbilda sig, för att kunna börja arbeta direkt är i många fall riktigt svårt.

Ändå finns det många som dagligen klagar på sina jobb eller yrkesval. Att stanna upp och verkligen njuta av det man har är inte alltid så lätt. Samtidigt kan jag tycka att det finns en hel del människor som gnäller lite väl mycket.

Därför har vi här samlat de 13 värsta jobben som finns i världen. En titt på den här listan och du kommer garanterat börja trivas på ditt arbete igen – om det nu varit ett problem.

Oavsett så tror jag att det här får de allra flesta av oss att dra på smilbanden!

1. Armhålesniffare

Det finns personer som försörjer sig på att lukta andra människor under armarna. Den officiella arbetsbeskrivningen är deodoranttestare, men jag vet inte om det gör saken så mycket bättre.

2. Provsmakare

Visst, att jobba som provsmakare är säkert ett drömjobb för många – men knappast om det gäller katt- och hundmat? Men det jobbet finns faktiskt där ute för den som nu är intresserad.

3. Måltavelhållare

Japp, du läste rätt. I Kina kan man åka på den här tjänsten. Och nej, det ingår ingen sjukförsäkring i jobbet.

4. Avloppsdykare (i Indien)

I Indien finns det en hel del kvar att göra när det kommer till lagstiftning om skyddsdräkter – det är den här mannen ett levande bevis på. Han jobbar med att göra rent avloppssystem för att undvika översvämningar på gatorna.

5. Elefantinseminator

Det är ett hårt jobb, men någon måste ju göra det.

Kolla in minen på han till höger. Stackaren vet att det är hans tur att sätta på sig plastdräkten och dyka in nästa gång.

6. Kosimulator

Tydligen räcker det inte med att ställa fram en kolikande anordning. För bästa effekt när man samlar tjursperma krävs det en liten chaufför som återskapar rörelserna hos en ko. Helst så ska mannen bakom ratten dessutom råma övertygande.

7. Dildodekorerare

Det gäller att få till den rätta nyansen och de fina detaljerna!

8. Telereparatör (i Kina)

Eventuellt världens svåraste jobb. Man lider ju faktiskt med stackaren…

9. Hästmatstuggare

Du läste helt rätt. James ”Bud” Williams behöver anställa en hästmatstuggare. Jag antar att jobbet fortfarande är ledigt om någon av er skulle bli sugen…

10. Apskrämmare

Vissa delar av Indien är väldigt plågade av apor och eftersom de är så vana vid människor blir de inte längre rädda av vanliga trick. Det enda som verkar fungera är om en större apa tar över territoriet. Därför anställer man nu unga människor som får klä ut sig till apor för att hålla ligisterna borta.

11. Levande fågelskrämma

Kanske det optimala sommarjobbet för barn med spring i benen!

12. Badrumsinspektör

Knappast ett sådant yrke som man drömmer om som barn.

13. Hästavrunkare

Jag skulle jättegärna jobba med djur, men jag har trots allt en gräns…

Bildkälla (samtliga): Blastingnews

Var nu snäll och tryck på DELA-knappen, så kanske dina vänner kan sluta klaga på sina jobb!