Här är de 14 värsta jobben i världen – som garanterat får dig att älska ditt eget arbete

Är du trött på ditt vanliga jobb? Behöver du motivation för att ge de där extra procenten varje dag?

Då ska vi hjälpa dig med det – på bästa sätt.

För jag lovar, det finns människor som har det värre. Som bevis på det kommer vi nu berätta om de 15 kanske värsta arbetsuppgifterna som finns i världen.

Efter att ha kollat igenom den här listan – som du bör läsa till slutet – kommer du gå med lätta steg till nästa arbetspass. Det kan jag nästan garantera!

Visst tusan känns ändå ditt jobb med trivsamt än att arbeta som…?

1. Måltavelhållare

Det låter varken säkert eller stimulerande. Möjligtvis spännande. I Kina kan man åka på den här riskfyllda uppgiften – men det ingår tydligen ingen sjukförsäkring i jobbet.

2. Provsmakare

Ja, vid första tanke kan det verka hur härligt som helst – men knappast när uppgiften mer specifikt är att testa hund- och kattmat. Nu dreglar du inte längre, va?

Det här kanske kan vara ett karriärsval för den som inte är så petig med maten.

3. Armhåleluktare

Det finns personer som mer eller mindre livnär sig på att sniffa andra människor under armarna – och där doftar det ju inte alltid himmelskt.

Den officiella arbetsbeskrivningen är ”deodoranttestare”, men jag vet inte om det gör saken så himla mycket bättre.

4. Rättsementolog

Lockar det att jobba med döda människor? Nej, jag trodde väl det.

Rättsementologer forskar på – och studerar – livscyklerna hos insekter och leddjur som hittas i avlidna kroppar. Det är ett av sätten för att ta reda på hur länge någon varit död.

5. Avloppsdykare (i Indien)

I vissa asiatiska länder finns det en hel del att göra när det kommer till lagstiftning om skyddsdräkter. Den här mannen jobbar dagligen med att göra rent avlopp – för att undvika översvämningar på gatorna.

Ska vi gissa att han behöver duscha efter arbetet?

6. Elefantinseminatior

Ett tufft jobb, men någon måste ju göra det. Kolla minen på mannen till höger. Den där stackaren vet att det snart är hans tur att dra på sig plastdräkten och ”dyka in”.

7. Kosimulator

Tydligen så räcker det ofta att ställa fram en anordning som påminner om en ko. För bästa effekt när man samlar in tjursperma så försöker man att återskapa rörelserna hos en riktig ko.

Det skadar heller inte om mannen bakom ratten råmar sensuellt och övertygande.

8. Dildodekorerare

En hård arbetsuppgift. Det gäller att få till ollonet, ådrorna, och nyanserna på bästa sätt. Detaljerna är viktiga, men det måste finnas roligare jobb än att dekorera låtsaspenisar.

9. Telereparatör (i Kina)

Både extremt svårt och fruktansvärt riskabelt. Det här jobbet har allt – i negativ mening.

Man tycker ju nästan synd om stackaren, men de här kämparna behövs verkligen. Bara att tacka dem!

10. Gödselexpert

Extremt äckligt, men också ganska viktigt. Här har man som arbetsuppgift att samla in gödsel från olika arter och varelser. Sedan testar man avföringen för att kontrollera så att djuren är fria från skadliga material och föroreningar. Det sista man vill är ju att skada vegetationen.

11. Hästmatstuggare

Ja, du läste rätt. James ”Bud” Williams i Carterville vill anställa en hästmatstuggare. Det här är en rätt gammal annons, men jag antar att jobbet fortfarande är ledigt om någon av er skulle bli sugna på att söka tjänsten.

13. Fågelskrämma

Kanske inte så kul att stå och samla fågelskit på en äng hela dagarna, men å andra sidan kan det passa ungdomar med spring i benen. Dessutom får man alltid vara ute i friska luften.

Det finns trots allt vissa fördelar med det här jobbet. Skulle man ta det? Aldrig i livet.

14. Badrumsinspektör

Kanske inte den här arbetsuppgiften man drömde om som liten. Här är det dock vardag att stå med bajs och urin upp till knäna. Å andra sidan kommer du sällan behöva vara långt bort från en toalett om rännskitan skulle slå till.

15. Hästonanerare

Det finns många som säger att de gärna skulle jobba med djur. Jag är en av dem, men det finns ändå en gräns. Nog för att det finns ett gott syfte, men det räcker tyvärr inte.

Nu kan jag garantera att ditt nästa arbetspass blir som en dans på rosor! Tryck nu på DELA för att ge dina vänner en välbehövlig dos glädje i vardagen!