Hunden Luna ställer upp på oskyldig bild med husse, nu hyllas unika detaljen av miljoner

Att ha husdjur ger en oerhört mycket glädje. Det blir ofta en kär livskamrat som brukar lära sig hur man fungerar – och många lyckas nästan utveckla människolika drag på sättet som de kan klicka med en person.

I och med att de är så älskvärda brukar djur vara oerhört populära när de dyker upp på nätet och inom sociala medier. Folk drar sig sällan för att stoltsera med sina lurviga vänner – och det tas ofta tacksamt emot av andra djurälskare.

 

 

Liam Rice är en 24-årig djurälskare som bor på Isle of Man i Irländska sjön. Han har 2 hundar och 5 katter, jobbar på en center för djurvård – och har nu blivit en sensation på nätet ihop med sin siberian husky Luna.

Hon är 2 år och har en förmåga att tydligt visa med sitt ansiktsuttryck vad hon tycker om saker och ting. På så vis är hon nästan lite människolik emellanåt – och Liam bestämde sig nyligen för att ha lite roligt åt det.

Han tog några bilder på sig och Luna när de hade samma ansiktsuttryck och la sedan upp bilderna på sociala medier. När han vaknade dagen efter hade mobilen hängt sig bara för att det trillat in så många reaktioner – och hans inlägg har delats över 200 000 gånger.

Bild: Instagram/Liam Rice

Många blev inspirerade av hans initiativ och har sedan dess själva tagit bilder tillsammans med sina djur när de har ungefär samma ansiktsuttryck – och resultaten är i många fall helt underbara!

Här följer några av de mest klockrena bidragen till den så kallade tvilling-trenden!

Haha! Så fina tillsammans!

Glada i alla fall!

En gäspning eller bara ett väldigt stort gap?

Så mysigt!

Det gäller att visa sin vovve att han inte är ensam med att ha det lite tufft för tillfället!

Falkblicken påkopplad!

Haha! Klockrent!

”Jag kan också visa tänderna!”

Sådan husse, sådan katt…

Den högra bilden är ju underbar!

”Vem har längst tunga?!”

Bildkälla (samtliga): Twitter

Visst blev man glad av dessa bilderna? Tryck gärna på DELA-knappen om du också älskar djur, så kan du säkert få en nära vän på extra gott humör i dag!