Lista: 16 dyra plastikoperationer som blev så usla att läkaren måste få sparken

Skönhet kommer inifrån, brukar man ju säga – och jag håller verkligen med om det. Att insidan främst är det som bör räknas är inte bara en klyscha, utan snarare ett fint sätt att se på människan.

Men i en värld där vi konstant bombas av vackra utseenden, retuscherade bilder och olika filter så är det svårt att inte bry sig om hur man själv ser ut i spegeln.

Vi alla vill nog se bra ut, men samtidigt finns det ju olika åsikter kring vad som är vackert. För att nå sitt ideala utseende väljer dock en del att ta till de mest drastiska metoderna.

 

Genom åren har plastikkirurgi blivit allt mer populärt. Att en del väljer att ta till ingrepp för att få se ut på ett visst sätt är givetvis helt upp till dem. Det säger jag verkligen inget om – men i vissa fall går det helt enkelt för långt.

I stället för att korrigera utseendet något för att bli mer attraktiv så tar somliga det till så extrema nivåer att det till slut snarare bara ser märkligt ut. För många plastikoperationer leder snabbt till att ens yttre framstår som påklistrat och oäkta. Även om det kanske inte var menat så från första början.

Nej, det gäller verkligen att tänka sig för innan man tar till skönhetsingrepp för att justera sitt utseende! Det är dessutom vansinnigt dyrt och väldigt svårt att återställa.

Här har vi, med inspiration från sajten Heftig, listat 15 exempel på när någon tog det här med plastikoperationer alldeles för långt! Sedan gjorde kanske inte kirurgerna heller sin bästa dag på jobbet…

1. Blev han lik idolen Justin Bieber?

Bildkälla: imgur

2. Kan det här verkligen ha varit målet?

Bildkälla: twitter

3. Nej, jag hade faktiskt inte bytt utseende med den här personen… 

Bildkälla: pinterest

4. Hoppsan…

Bildkälla: twitter

5. Är hon glad eller arg?

6. Det går utför…

7. Läkarna borde nog säga stopp nästa gång…

8. Ja, det är hennes bröst.

Bildkälla: imgur

Kolla in nummer 13!

9. Det är svårt att missa de där läpparna!

10. Tur att det är insidan som räknas, för på utsidan har det här gått för långt!

11. Läppar, läppar, läppar…

12. Tycker du killen till vänster blev lik sin idol?

Bildkälla: Twitter

13. Oj då…

Bildkälla: imgur

14. Vet faktiskt inte om jag tycker att det blev så himla mycket bättre…

Bildkälla: imgur

15. Läppar är ett återkommande tema, men här har vi nog ”vinnaren”?

Bildkälla: twitter

16. Martina satsar på att få världens största bröst…

Bildkälla: Daily Mail

Insidan är det som räknas, men de här personerna har verkligen tagit sitt yttre till det extrema. DELA nu gärna om du håller med!