Mamman återskapar kändisarnas lyxiga bilder – och hyllas av miljoner

Det är lätt att bli lite deppig när man kollar runt bland kändisar och deras glammiga liv. De är snygga, vältränade och allt verkar helt perfekt. Själv sitter man där i soffan med brödsmulor på tröjan, omatchande sockor och en disk ute i köket som måste tas om hand.

Nu är det ju sannolikt så att de där filmstjärnorna och modellerna också har tunga dagar när allt inte går som på räls, men det där visar de ju sällan upp. Därför blir man lätt lite skamsen när det genom exempelvis Instagram är så enkelt att jämföra sig med deras på ytan prickfria liv.

Visst kan det locka att sätta sig in i kändisarnas härliga situation?

Det här har den australiska komikern Celeste Barber gjort verklighet av – fast på sitt egna lilla sätt. Hon har återskapat en hel drös snygga och spektakulära foton som världsstjärnor lagt upp, men väljer att vara helt öppen med att hennes liv inte är lika prickfritt.

Älskar den här kvinnan!

Magen hänger lite, sminket sitter inte lika perfekt, smidigheten är inte så imponerande och maken är ingen superhunk, men i stället för att deppa så vänder Celeste Barber det här till sin fördel – och väljer via sitt Instagram-konto att ha roligt med de enorma kontrasterna.

Vi skrev om den här underbara mamman för drygt ett år sedan, men tänkte att det nu är dags för en uppföljning med några av hennes senaste genidrag! Miljontals människor över hela världen har hyllat Celeste Barber för hennes modiga, roliga och klockrena bilder!

Flera kändisar har dessutom lovordat den underbara kvinnan:

– Hon ger mig ett skratt varje dag och är en ständig påminnelse om att inte ta livet för seriöst, har exempelvis Cindy Crawford sagt.

Jag fullkomligt älskar den här otroliga mamman!

Visst är det underbart när man har självdistans och vågar visa upp att precis allt på nätet inte måste vara lyxigt och helt perfekt? Tryck nu på dela-knappen om du håller med för att sprida det här viktiga och härliga budskapet vidare!