Nya bilder: 13 lättlurade stackare som garanterat ångrar att de beställde dyra prylar från Kina

Numera handlar allt mer sina olika varor och produkter på nätet. Allt från kläder till livsmedel och elektronik går i dag att köpa via några enkla knapptryck framför datorn.

Ja, egentligen vad man än önskar så går det att komma över utan några större problem.

Själv tycker jag det är ganska trevligt att gå ut på stan för att handla. Jag tycker om att kunna känna efter, prova och testa innan jag bestämmer mig för att investera mina pengar i något. Självklart är det dock bra att båda möjligheterna finns tillgängliga.

 

Det man dock mer eller mindre kan slå fast är att det är lite mer chansartat att handla via nätet. Många gånger är priserna där lite bättre, men samtidigt kanske det som kommer hem i brevlådan inte alltid är vad man hade väntat eller önskat sig.

Den typen av överraskningar är ju inte direkt roliga – och det är dessutom inte alltid som det går att returnera varan på ett enkelt och smidigt sätt.

Även om sådant här givetvis kan skapa rätt jobbiga situationer för människor så finns de som inte kunnat hålla sig för skratt när de fått se vad det egentligen är som de beställt online.

Det handlar helt enkelt om när besvikelsen är så stor att det snarare blir humor och komik av det hela. Många gånger har man kanske inte heller läst det finstilta – och varit lite väl naiv eller lättlurad.

Här har vi därför, med inspiration från boredpanda, samlat de 13 roligaste exemplen vi kunnat hitta på när någon handlat via nätet (oftast från Kina) – och det blivit otroligt fel!

1. Det var verkligen en tajt, kort klänning jag ville beställa…

 Bildkälla: Facebook

2. Flickvännen skulle flytta iväg ett halvår så jag köpte en kudde med mitt eget ansikte på. Det blev INTE RIKTIGT som jag hade hoppats…

Bildkälla: reddit

3. Ja, det här blev ju jättebra…

Bildkälla: reddit

4. Beställde en ny stol till mitt rum via hemsidan Amazon. I bilden till höger kan du nog ana den där någonstans…

Bildkälla: twitter

5. Beställde nya skor – och fick 2 till vänsterfoten!

Bildkälla: reddit

6. Precis de här skorna man vill betala 750 dollar, eller drygt 7 000 kr, för…

Bildkälla: Facebook

7. Det här var ju bara taskigt! Vem tusan vill ha ett sådant örngott som i den nedre bilden?!

Bildkälla: reddit

8. Vi såg verkligen fram emot att få hem vår nya filt som hela familjen skulle kunna mysa under, men ja … det blev inte riktigt vad vi hade hoppats på!

Bildkälla: reddit

9. Beställde en ny sopskyffel. Den var inte riktigt i den storleken vi hade tänkt, så nu måste vi hitta världens största sopkvast som matchar…

Bildkälla: reddit

10. Köpte en ansiktsmask på nätet…

Bildkälla: reddit

11. Vi trodde att den här skulle kunna flyta runt i badkaret. Eller ja, tills vi såg att den var LITE större än vi hade väntat oss…

Bildkälla: Instagram

12. Så går det när man beställer en boxningssäck för 200 kronor från Kina…

Bildkälla: reddit

13. Köpte en såg … fick hem det här!

Bildkälla: Twitter

Till och med de som fick hem de här varorna kunde inte låta bli att dra på smilbanden! Så snåla inte nu, tryck på DELA-knappen om även du skrattade!