Rolig bildlista: 17 konstigaste synerna någonsin på en flygplats

Jag älskar att vara på flygplatser, speciellt när man ska iväg någonstans. Då känns det alltid som att man befinner sig i början av ett äventyr. Man har nästan alltid en pirrig och härlig känsla i kroppen.

Det brukar dock kunna bli en berg-och-dalbana av intryck. Ena stunden är man helt överlycklig av att vara på väg till sin drömsemester, men sekunderna senare är det snarare enorm besvikelse då planet är 3 timmar försenat och man i stället får ta en öl för 97 spänn.

Tur då att flygplatser kanske är ett av de ställen där man kan stöta på de roligaste och mest oväntade synerna. Genom åren har i alla fall jag sett mycket konstigt innan man ska flyga.

Därför har vi här samlat 17 av de märkligaste synerna som fångats av en kamera på en flygplats! Jag kan inte hålla mig för skratt när jag ser de här klockrena bilderna!

1. Den här mannen i säkerhetsgenomgången kunde inte ana vad man skulle hitta under resenärens skynke på förklädet! Inte varje dag man ser en jättepenis i tyg!

2. Min kompis som är pilot visar här vad han och kollegorna gör på ledig tid – leker krig med vattenpistoler…

3. När den ena använder den andras ansikte som bord vet man att en par varit tillsammans länge.

4. När man tar lathet till en helt ny nivå. En stol på ett rullband – kom igen!

5. Det är jobbigt att flyga.

6. ”Vänligen lägg ifrån dig … äh, ingenting!”

7. Vi fick stå still vid gaten i 2 timmar. Den här mannen ur bagagepersonalen såg i alla fall till att ge oss 10 minuter av nöje. Hans ”snömålning” landade till slut i en söt smiley!

8. Tjejens väska har ett lite speciellt budskap när man ska försöka komma igenom en säkerhetskontroll: ”Denna väskan innehåller en pistol, en bomb, en väldigt stor kniv och massvis av droger”.

9. Under en mellanlandning på 7 timmar tappade jag bort min pojkvän. Jag hittade honom här, bland en grupp 5-åringar…

10. Piloten dök upp så här. Tack gode Gud att han sedan drog av sig brillorna och ropade: ”Där blev ni allt lite rädda!”

11. Någon checkade in en pinne som bagage…

12. ”Nödtelefonen fungerar inte. Vänligen råka inte ut för en nödsituation just här”.

13. De här 2 gubbarna är ju för sköna!

14. Reste hem över julen i en minst sagt udda kostym för att överraska familjen. Då träffade jag den här killen (till vänster) vid gaten! Vi blev bästa vänner direkt!

15. Hundar och deras gosedjur…

16. Tuff dag på flygplatsen för den här mamman…

17. Haha! När man ställer sig på HELT RÄTT plats!

Bildkälla (samtliga): boredpanda

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt!