Sveriges 10 sexigaste tjejnamn – se om ditt namn finns med på listan

Många namn sammankopplar vi med något specifikt. Det kan handla om att personer med ett visst namn ofta ser bra ut, är ordningsamma eller flitiga. Sådant kan givetvis vara slumpartat, men vem vet – kanske formas vi också lite utefter vad vi döps till.

Här har vi därför tagit fram en lista – med de 10 sexigaste svenska tjejnamnen.

Är du inte med så behöver du dock inte vara ledsen – den här listan är framtagen på skoj och har ingen vetenskaplig bakgrund, men om du hittar ett namn du känner igen, så tycker jag verkligen att du ska tagga din vän.

Ser du dig själv så är det givetvis bara att dela vidare – det förtjänar du!

10. Maja

Maja är ofta lite försynt, snäll mot alla och genuint omtänksam. Henne kan man lita på i alla situationer, men när det blir galej så håller hon sig gärna lite i bakgrunden. En riktig sötnos som kanske inte alla noterar.

9. Clara

Den här tjejen är ofta mån om sitt yttre och en flitig besökare på det lokala gymmet. Det läggs en del pengar på skönhetsprodukter, men sedan ser hon ut som en modell också.

Needpix

8. Julia

Julia är en mästare i köket och älskar hemmet. Det är alltid ordning och reda, blommorna är välmående och kläderna hänger i färgordning. Bli dock inte förvånad om något av plaggen är av det mer vågade slaget.

7. Jessica

Hon var mest populär i skolan och har alltid kunnat välja och vraka bland killarna. Är därför självsäker och företagsam. Gillar att få som hon vill och är inte direkt försynt. Det är alltid bra drag runt en Jessica.

6. Anna

Anna är ofta något äldre, men har ändå lyckats behålla den där fräscha lystern. Satsar ofta på sin karriär och är inte rädd för att gå sin egen väg. Har starka åsikter och låter ingen trampa på henne.

5. Victoria

Den här bruden är en riktig partypingla. Det ska vara glammigt, fina kläder, härliga drinkar och sena nätter. Hon har en bred umgängeskrets, är både omtyckt och glad i livet. Man får sällan tråkigt med en Victoria!

Pixabay

4. Isabel/Isabella

Hade alltid bäst betyg i klassen och fick inte ihop en enda timme skolkning. Är dock ingen nörd, utan har både personligheten och utseendet på sin sida. Aningen försiktig till sättet, men alltid trevlig mot alla.

3. Fanny

Ett riktigt vilddjur i sängen! Den här tjejen vet hur man tar för sig och är inte rädd för att varken höras eller synas. Får ofta det hon vill – och väl inne i sängkammaren finns det nästan inga hämningar. Håll i hatten!

2. Elin

Perfektion är det viktiga för en Elin. Kläderna ska matchas, smyckena ska passa tillfället, skorna ska glänsa, sminket vara felfritt och håret ligga på millimetern. Hemma är inredningen planerad in i minsta detalj.

Flickr

1. Sandra

Var ska man ens börja? Hon är sexighet personifierad. Sandra är snygg, smart, driven, social och förbannat rolig. Alla behöver en sådan här tjej i sitt liv. Om inte som sin partner, vilket ju är optimalt, så i alla fall i vänskapskretsen.

Fanns ditt namn med på listan? Snyggt! Tryck då på DELA för att sprida den här viktiga informationen vidare till dina vänner. Hittade du någon som du känner här, då måste du se till att tagga den eller de på Facebook!