Skrattfest: David Hellenius frågar Björn Skifs om sex på äldre dagar

När det kommer till stora svenska underhållare de senaste årtiondena så kommer nog de flesta att tänka på Björn Skifs. Skådespelare, sångare och scenshowartist, Björn Skifs har gjort det mesta och gjort det med bravur. Trots att Skifs nu har hunnit bli 72 år gammal visar han inga tecken på att sakta ned, vilket det här klippet från Hellenius hörna verkligen bevisar. Programledaren David Hellenius ställer en intim fråga till Björn Skifs, som kontrar med ett rappt svar som river ned gapskratt från publiken.

Björn Skifs är en av våra mest mångsidiga underhållare – och David Hellenius måste ju betraktas som en av Sveriges bästa programledare idag. Därför blev det givetvis succé när Skifs gästade programmet Hellenius hörna förra året.

Frågar om sex på äldre dagar

Hellenius och Skifs verkar komma väldigt bra överens och skojar friskt med varandra, och samtalet kommer in på sex på äldre dagar. Hellenius frågar då Björn Skifs vad man kallar sex på äldre dagar.

Bildkälla: Facebook

Björn kontrar blixtsnabbt

David Hellenius föreslår fika som ord för sex på äldre dagar – men då kontrar Björn Skifs blixtsnabbt och får hela publiken att skratta.

Se hela klipptet här nedanför!

Vad kallar Björn Skifs… ja, det där?

David Hellenius tar relationstips från Björn Skifs! 😘Se säsongspremiären av Hellenius Hörna kl 21.00 på TV4, på TV4 Play och C More

Posted by TV4 on Sunday, September 16, 2018

Vilken underbar duo! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!