Skrattgaranti: Stefan & Krister river av barnförbjuden fräckis – hela publiken viker sig av skratt

[arve url=”https://api.screen9.com/embed/FmWrvRcvFV__tCCO6bAAiIrEHEDJ8rQgTYhoBlBKldJTecQyizWVX4BLZICESyuq” aspect_ratio=”1:1″ /]

Humorduon Stefan och Krister är två av landets största underhållare genom alla tider. I årtionden har de fått oss svenskar att vika oss dubbla av skratt med sin humor, som ofta ligger på gränsen för vad som är okej att skämta om.

Stefan och Krister påbörjade sina karriärer som trubadurer för en herrans massa år sedan. Efter en tid valde de att föra in humor i sina uppträdanden – och väldigt snart kom då deras riktiga genombrott.

Ända sedan dess har de, i flera årtionden, fått svenskar att skratta så att tårarna sprutar.

Genom årens lopp har duon fått fram allt från populära låtar till TV-serier och välbesökta buskisföreställningar. Många är vi som har bänkat oss framför Full Frys, Campa i Klaveret och En mor till salu. Bara för att nämna några av de succéer som det halländska komikerparet ligger bakom.

De har en makalös förmåga att balansera på gränsen till vad som anses okej att skämta om. Ofta är humorn av lite fräckare karaktär, men för oss som gillar det så går det nog inte att inte tycka om Stefan och Kristers galna upptåg.

Skrattfest

Under duons många år i underhållningsbranschen har de skaffat sig en imponerande förmåga att få med publiken i sina föreställningar. Ibland får personer till och med delta på scen, men annars så handlar det om ren och skär skrattfest.

Bildkälla: Youtube

I det här klippet (nedan) får man se ett utdrag ur en av deras många teaterföreställningar. Då passar Krister på att dra en riktig fräckis – och får då hela publiken att fullkomligt vika sig av skratt!

Jag kan inte heller låta bli att dra rejält på smilbanden här bakom datorn!

Snåla inte nu, utan tryck gärna på DELA-knappen om du också skrattat åt Stefan och Krister!