20-åringen röntgas hos läkaren – då avslöjas intima hemligheten som får mamman att gå i taket

Som ung gör vi nog mycket som vi aldrig berättar för våra föräldrar. Ofta handlar det om saker som lite ”förbjudna” saker som man inte tror att ens föräldrar gillar.

Som förälder vet man nog allt som oftast vilka små ”hyss” ens barn har för sig men låter det passera, det är helt enkelt en del av att växa upp.

Men vissa saker missar man som förälder, om inte det kära barnet råkar göra bort sig litegrann, som i det här fallet.

 

 

 

20-åriga Sydney Allen från Florida i USA fick en lite ”förbjuden” present av sin syster i födelsedagspresent – nämligen två stycken bröstvårte-piercingar.

Höll det hemligt från mamman

De båda systrarna kom överens om att inte berätta något för deras mamma, som enligt dem är något konservativ när det kommer till kroppsutsmyckning, skriver sajten Buzzfeed.

Bildkälla: Facebook

– I och med att jag alltid har tröja eller topp på mig så tänkte jag att det skulle förbli en hemlighet, säger Sydney till Buzzfeed.

Men Sydney hade missat en liten detalj.

Röntgenbilderna dök upp på skärmen

Sydney har en ovanlig sjukdom som gör att hon kan få för mycket ryggmärgsvätska i ryggmärgen. Därför måste hon med jämna mellanrum röntgas för att kontrollera att allt står rätt till.

Med sig till doktorn hade Sydney med sig sin mamma som stöd. Sydney visste dock inte om att på en röntgenbild så syns all metall, vilket ledde till att både mor och dotter fick sig en chock när röntgenbilderna dök upp på skärmen inne på doktorns kontor.

Bildkälla: Twitter

”Vi får prata om det här senare”

– Mamma såg dem direkt och jag och doktorn brast ut i gapskratt. Mamma satt helt tyst bredvid och sa ”vi får prata om det här senare”, säger Sydney till Buzzfeed.

Trots mammans chock inledningsvis har hon kommit att acceptera dotterns tilltag och kan nu skratta åt hela händelsen.

– Hon var väldigt förstående i och med att ingen ser dem om jag inte visar dem, säger Sydney till Buzzfeed.

Ungdomar kan verkligen vara kreativa – men i slutändan får nog föräldrarna alltid reda på deras små tilltag! Tryck nu på dela-knappen så att fler får se att det inte går att hålla ”hemlisar” för sina föräldrar!