21-åringen spenderar över 150 000 kr på operationer – vägrar sluta: ”Det här är bara början”

När Serena Smith var 18 år började hon att förvandla sin kropp på flera olika sätt. Idag är hon 21 år och har lagt 15 000 pund, motsvarande ungefär 187 000 svenska kronor, på att bland annat förstora läpparna och brösten.
– Jag vill ha ett extremt utseende, säger Serena till
Unilad.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Serena Smith bor i Toronto i Kanada. Sedan hon var liten har hon alltid fascinerats av sitt utseende. Dock har hon alltid tyckt att hon själv ser ”för vanlig” ut.

Spenderat över 180 000 kronor

Så 2016, när Serena var 18 år, började hon med att förstora sina bröst, som idag är en D-kupa. Hon har även förstorat sina läppar och injicerat sig med botox. Sammanlagt har Serena hittills spenderat över 180 000 svenska kronor på sitt utseende, och hon har inga planer på att sluta.
– Självklart har jag en naturlig skönhet, men jag tyckte alltid att jag såg lite för vanlig ut, säger Serena till Unilad.

View this post on Instagram

🤩

A post shared by Serena Smith (@theserenasmith) on

”Män ignorerar sina fruar”

Sedan något år tillbaka har Serena en pojkvän, Tyler, 29. Han har vid upprepade tillfällen bett Serena att lugna sig med ingreppen då han är orolig för hennes hälsa. Men enligt Serena så är Tyler mest svartsjuk.
– Så fort jag går ut så ser jag män som helt ignorerar sina fruar och barn för att stirra på mig. De önskar säkert att de fick vara med mig istället. Min pojkvän blir svartsjuk ibland för att andra män tänder på mig men sådan är verkligheten när man är ihop med någon som får mycket uppmärksamhet, säger Serena till Unilad.

View this post on Instagram

Je suis chaude

A post shared by Serena Smith (@theserenasmith) on

”Strävar efter det extrema”

Serena ser ännu inget slut på skönhetsingreppen, hon menar att hon precis har börjat. Härnäst vill Serena operera sin näsa, ögonbryn och hårfäste.
Längre fram planerar Serena även att förstora brösten ytterligare, samt göra rumpan och höfterna bredare för en kurvigare figur.
– Min pojkvän tycker att jag är vacker som jag är nu, men jag kan inte sluta nu. Jag strävar efter det extrema, en överdriven glamourös skönhet, säger Serena till Unilad.

Vad tycker du om det här? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får se detta!