21-åringens rekordförsök: Vill bli först i världen att ligga med 100 000 män

När det kommer till att ha det roligt i sänghalmen så vill man gärna dela den aktiviteten med någon som man genuint tycker om.

Men så är det faktiskt inte alla som resonerar.

En 21-årig kvinna från Polen satsar nu i stället på att slå världsrekord i antal sexpartners. Hennes livsmål är att ligga med 100 000 olika män.

Att sex blir bättre om man har det med någon som man tycker om – det kan nog de flesta av oss vara överens om. Då vet man ofta vad lite vad den andra personen gillar och kemin brukar bli betydligt bättre.

Även om människor givetvis inte behöver gifta sig innan man hoppar i säng tillsammans så kan vi nog ändå konstatera att upplevelsen vanligtvis blir mer trivsam om man i alla fall vet vad den andra personen heter. Eller vad hon eller han föredrar mellan lakanen.

Men alla är inte av den här uppfattningen, har det visat sig.

För lite drygt 4 år sedan satte en polsk 21-årig kvinna vid namn Ania Lisewska upp livsmålet att ha sex med hela 100 000 olika män.

Siktar in sig på Europa

Den astronomiska noteringen skulle i så fall innebära att hon med råge satte världsrekord. Även om den tidigare ”mästaren” officiellt inte är korad.

När Ania inledde sin sexresa hade hon redan hoppat i säng med 284 män. En otroligt hög notering för den genomsnittliga personen, men inte ens i närheten av vad 21-åringen hoppas landa på.

Hon har tidigare berättat att hon främst siktar in sig på män i Polen och övriga Europa. Men kvinnan, som motiverar det hela med att hon helt enkelt tycker om sex, är samtidigt inte främmande för att utforska andra delar av världen.

För att polskan ska tysta de tvivlare, som menar att hon inte är seriös med projektet, så har hon sedan en tid startat både en blogg och en Facebooksida. Där ska man kunna följa hennes äventyr.

Ania satte dessutom upp en regel för sitt projekt. Hon skulle endast ha sex med andra män – för ja, hon har faktiskt en förstående pojkvän – under helger. Och hon skulle aldrig spendera mer än 20 minuter med varje enskild person.

Hon sponsras av porrsajt

Om man ponerar att hon under helgerna inte gör annat än att ha sex med män 20 minuter i taget så har det beräknats att det skulle ta henne 3,8 år att nå målet. Men då får hon varken ta paus för att äta eller sova, så det är knappast genomförbart.

Hur det gått för Ania är dock lite oklart. Men bara att hon satte igång den här galenskapen får ju anses oerhört anmärkningsvärt.

I klippet nedan kan du få mer information om hennes galna projekt, som dessutom fick sponsring av en porrsajt.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/AhQ9Pfs9Lmo” /]

Dela nu för att bjuda dina vänner på ett (om än lite omoget) gott skratt!