24-åringen har lagt en förmögenhet på sin unika rumpa – nu är den så stor att hon inte kan sitta: ”Ångrar inget”

24-åringen har lagt en förmögenhet på sin unika rumpa – nu är den så stor att hon inte kan sitta: ”Ångrar inget”

Vi människor är alla fåfånga, något annat är en lögn. Vi vill alla se bra, pigga och fräscha ut. Men de flesta av oss inser, och accepterar, att man inte är supersnygg och uppiffad varje dag.

Som med allt annat i livet är ens utseende bra ibland och lite sämre ibland. Man kan träna och sminka sig men vi accepterar allt som oftast att ”det är så här vi ser ut.”

Men hur man framstår inför andra är dock olika viktigt för olika personer, det är helt naturligt. Därför tar också vissa människor det här med utseendefixering lite längre än oss andra.

En del vill helst se ut om en i mängden utan att sticka ut för mycket medan andra vill sticka ut betydligt mer.

24-åriga Kazumi Squirt, som är ett artistnamn, har spenderat hundratusentals kronor på sitt utseende och har nu en så pass stor rumpa att hon inte kan sitta ned, skriver Daily Star.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Redan som liten intresserade sig Kazumi för sitt utseende, men var väldigt osäkert. Som 19-åring ställde hon upp i en skönhetstävling där hon fick höra att hon var tvungen att gå ned i vikt, vilket såklart gjorde henne väldigt ledsen.

Spenderat 300 000 kr på sin kropp

Då bestämde sig Kazumi för att lägga sig under kniven för att få ”den perfekta kroppen” enligt henne själv, som alltid gillat kurvor.

– Jag var smal när jag var yngre men under pandemin gick jag upp mycket i vikt, mestadels på magen, säger Kazumi till Daily Star.

Ingreppen som 24-åringen hittills gjort har kostat henne 36 000 amerikanska dollar, vilket motsvarar strax över 300 000 svenska kronor.

De förändringar Kazumi gjort är bröstförstoring, fettsugning, opererat in magrutor samt förstorat sin rumpa – så till den milda grad att hon inte längre kan sitta ned.

”Kissar och bajsar stående”

Sedan rumpförstoringen har Kazumi levt sitt liv stående, på exakt alla punkter.

– Jag gör alltid ståendes numer, jag har till och med lärt mig att kissa och bajsa stående. Jag har alltid med mig en rumpkudde utifall jag måste sätta mig ned. För mycket tryck på rumpan kan förstöra operationen så jag ska försöka klara mig ståendes till nyår, förklarar Kazumi för Daily Star.

Trots problemen alla operationer medför ångrar inte Kazumi någonting, hon tjänar nämligen cirka 200 000 dollar per månad på att visa upp sin kurviga kropp, vilket motsvarar drygt 170 000 svenska kronor.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!