28-åriga mamman är dildoberoende – köpt sexleksaker för 35 000 kr: ”Kör tio gånger per dag”

Att leva som singel innebär ofta att man får klara sig utan den där regelbundna närheten man får av en partner. Kramar, mys, pussar och sex är något som helt enkelt får stryka lite på foten.

Men det innebär inte att man inte kan ha det skönt på egen hand. Vill man göra det lite extra skönt så kan man alltid investera i en sexleksak – det finns tusentals olika leksaker både i butiker och på nätet att hitta.

Att äga en eller två sexleksaker är absolut ingenting konstigt – men den 28-åriga mamman Elysia Downings från engelska Derby har tagit det hela ett steg längre. Hon äger nämligen sexleksaker för över 35 000 kronor, enligt brittiska The Mirror.

Elysia Downings är en 28-årig mamma, singel sedan tre år, från Derby i England, vars intresse för sexleksaker började redan i tidig ålder. Intresset har nu eskalerat och blivit ett regelrätt beroende.

– Leksakerna har helt ersatt mitt vanliga sexliv, säger Elysia till brittiska The Mirror.

”Vad som helst som vibrerar”

Det hela började som ett intresse redan när Elysia började upptäcka sin egen kropp. Då hon inte ägde några egna sexleksaker på den tiden tog hon det som fanns nära till hands.

– Vad som helst som vibrerade fungerade. När jag var 17 köpte jag min första dildo och jag var fast direkt, säger Elysia till The Mirror.

Och fler skulle det bli.

Gör det svårt att träffa killar

Sedan det första dildo-inköpet har det bara fortsatt och blivit en respektabel samling leksaker – till ett sammanlagt värde av över 35 000 kronor. Den dyraste kostade över 1000 kronor.

Den respektingivande samlingen dildos har gjort det svårt för Elysia att träffa killar.

– Jag förstår om alla leksaker kan göra killar osäkra, men de måste acceptera att vad som helst med batterier får jobbet gjort snabbare och bättre. En sexleksak dömer inte mitt utseende, skulle aldrig vara otrogen eller krossa mitt hjärta, säger Elysia till The Mirror.

”Kör upp till tio gånger per dag”

Elysia beskriver sig själv som dildoberoende och lämnar aldrig hemmet under mer än ett dygn utan en leksak.

– Det är det första jag tänker på när jag vaknar och jag kan köra upp till tio gånger per dag. Ju mer jag använder dem, desto mer beroende blir jag. Åker jag iväg någonstans så ser jag alltid till att ta med mig någon lite mer diskret leksak som jag kan använda när jag blir själv, säger Elysia till The Mirror.

Gör karriär i dildobranschen

Elysia vägrar att skämmas för sitt något annorlunda beroende och har till och med gjort det till en karriär. Hon har precis startat sitt eget dildoföretag, Betsy Budoir.

– Jag ser ingen anledning att skämmas. Vissa gillar handväskor eller skor, jag får mina kickar från sexleksaker.

Vad härligt att kunna göra karriär på sitt största intresse!

Tryck nu på dela-knappen så dina vänner också får läsa om den här barnförbjudna entreprenören!