29-åringen vill slå världsrekord i gruppsex – bjuder in 1 000 personer till vild orgie

En genomsnittlig svensk över 30 år har haft samlag med mellan sex och tio personer. Självfallet finns det många som haft sex med både fler och färre än så men det svenska snittet hamnar däremellan.

Vem man har sex med och hur man utövar det är helt upp till en själv.

29-åriga Pearl Derriere lever i ett polyamoröst förhållande, vilket innebär att hon och hennes pojkvän även har sex med andra.

Nu siktar Pearl på att anordna världens största orgie och hoppas på tusen deltagare.

– Jag hoppas att vårt initiativ kan leda till en sexpositiv revolution, säger Pearl till sajten Ladbible.

Pearl Derriere, 29, bor i amerikanska Colorado. Försts gången hon kom i kontakt med orgier var 2012 när hon jobbade som burlesk-dansös.

”Några hade sex och några tittade på”

Till en början tyckte Pearl det kändes lite konstigt att se intimitet så öppet, men vande sig snabbt.

– Så fort jag kom in på festen såg jag några ha sex och några som tittade på. Men jag insåg rätt snabbt att det var som vilken fest som helst, där vissa dansade och pratade. Jag fick flera vänner den kvällen och fastnade för det direkt, säger Pearl till Ladbible.

https://www.instagram.com/p/Bfe9Z6dhoBr/

Lever med en pojkvän och en flickvän

Pearl tror på flersamhet, vilket innebär att man har flera partners samtidigt. Just nu har hon en pojkvän, Dan, och en flickvän, Tomi. Utöver att ha sex med varandra kan de också ha sex med andra.

– En person kan inte tillfredsställa alla mina sexuella behov i resten av mitt liv, därför passar det här livet mig bäst. Jag kan gå till en orgie med Dan men ha sex med andra utan att det stör honom, det är så vår relation fungerar. Vi går igång på att den andra får njutning och vi litar helt och hållet på varandra. Så länge allt sker med samtycke och är säkert är det bara att köra på, säger Pearl till Ladbible.

https://www.instagram.com/p/Be8XHpsBDI6/

Vill slå världsrekord i gruppsex

Antalet sexpartners spelar ingen roll för Pearl, själv slutade hon räkna sina egna när hon passerade hundra stycken för ungefär åtta år sedan.

Men när det kommer till hennes senaste idé kommer antalet att spela desto större roll. Pearl vill nämligen anordna världens största orgie – någonsin.

Det tidigare världsrekordet slogs i Japan där 500 personer deltog i samma orgie. Pearl hoppas på att dubbla antalet till tusen deltagare.

Var och när detta jätte-event ska äga rum hålls dock hemligt, för de inblandades skull så ingen oinbjuden dyker upp.

https://www.instagram.com/p/BexMiUvBnAz/

Finns tre regler

Trots att det rör sig om många deltagare så har Pearl strikta regler för sitt arrangemang.

Alla måste vara friska, ingen får komma dit ensam och ingen får ta med sin telefon in.

https://www.instagram.com/p/BeCeJmHh5ju/

– För att ingen ska gå över gränsen eller dyka upp full så måste man ta med en kompis. På så sätt kan man alltid be kompisen om hjälp om det skulle uppstå problem. Dessutom är många oroliga över att bli filmade så telefoner är strikt förbjudna, säger Pearl och avslutar.

– Jag vet inte om vi kommer slå rekordet, men det hade varit kul att få ta del av något historiskt.

Vad tycker du om det här, håller du tummarna för att Pearl ska lyckas med sitt världsrekord eller är det mest bara tokigheter? Dela med dig av dina synpunkter i kommentarsfältet men tänk på att hålla god ton!