3 hästar släpps ut i djup snö för första gången – men håll nu extra koll på kusen till vänster

Djur är lite som barn. Djur är nyfikna, lekfulla, ärliga och känslosamma på samma sätt som barn många gånger är. Ingenting är någonsin komplicerat eller så, de är båda väldigt raka i sin kommunikation och får de en chans att busa loss så missar de den inte.

Man blir så genuint glad och varm i hjärtat när man ser djur eller barn leka. Det behöver inte vara så spektakulärt eller komplicerat – ren och skär lycka, genuin upprymdhet och spontanitet är alltid svår att stå emot.

Då blir det lätt så att smilbanden pekar uppåt. Därför fick klippet här nedanför, på några hästar som leker i snön, mig att le stort.

Hästar är fascinerande, vackra och majestätiska djur. De har en otrolig förmåga att skapa starka band till människor och visar ofta tydliga känslospel.

Släpps ut i snöfylld hage

Om en kuse mår bra eller är nedstämd är ofta rätt enkelt att märka, utan att man för den sakens skull är en expert.

Att genuin glädje hos en pålle därför kan väcka så starka känslor hos oss människor – det är kanske inte så märkligt. Många gånger tror jag att vi är mer lika än vi vill erkänna. Ibland krävs helt enkelt inte så mycket för att den där lyckan ska göra sig gällande.

I det här underbara klippet får man se tre hästar som släppts ut i en hage där det fallit meterdjup snö. Man tror kanske att kusarna ska ta det lite försiktigt och känna sig för – men icke!

Bildkälla: Facebook

Ren och skär glädje

Här är det lek och skoj som gäller – och de hoppar och far för fulla livet!

En av hästarna kan inte hejda sig när han upptäcker det spännande, vita ”materialet” som fyllt hela hagen.

Pållen sparkar bakut, skuttar framåt och utstrålar total harmoni!

Här kan ni se det underbara klippet!

Magiskt, eller hur? Man blir på riktigt bra humör av att se de här sötnosarna leka i snön!

Håller du med? Tryck då på DELA för att sprida vidare några extra leenden i dag!