39-åring lämnade frun – för sexdocka: ”Riktiga kvinnor är bara ute efter mina pengar”

Att allt fler har problem med att skapa verkliga relationer i vårt samhälle är ingen nyhet. Men när jag hörde om den här historien tycker jag ändå att det tar priset.

Enligt Blizz Uganda så har en man i Botswana lämna sin fru – för att istället vara med en sexdocka värd cirka 20 000 kronor som han köpt från USA.

För mig är det rätt konstigt att ersätta en männsika med en docka – men det finns väl folk till allt?

Sådana här historier kan man ju aldrig veta 100 procent om de stämmer eller inte (och jag är faktiskt lite skeptisk) men även om det skulle visa sig i slutändan att det inte är sant så tror jag inte att det kommer dröja länge innan det händer på riktigt.

Vad tror ni, kommer dockor att ersätta människor i framtiden?

Flera medier har skrivit om mannen som lämnat sin fru för en sexdocka. Han uppges heta Paellas Mohule och vara från Botswana.

Tydligen ska han ha lämnat sin fru efter att ha köpt en sexdocka från USA värd cirka 20 000 kronor.

En man med sin sexdocka/ Youtube

Han ska också ha sagt att riktiga kvinnor bara är ute efter hans pengar och ändå ofta bär på sjukdomar.

Mohule, som driver en bilfirma i staden Gaborone, köpte dockan eftersom han var besviken på att riktiga kvinnor inte kunde tillfredsställa honom.

Efter han testade dockan för första gången så bestämde han sig genast för att lämna sin fru för att hon inte kunde leva upp till dockans nivå mellan lakanen.

Tyvärr innebär det också att han lämnar sina fyra barn som bor med modern. Men Mohule har lovat att fortsätta försörja dem.

Faktum är att den här branschen – alltså sexdockor – tydligen har vuxit rejält under de senaste åren och allt fler män beställer sådana här robotar. De fungerar då oftast som ett substitut för en fru eller flickvän, men det ska tydligen även finnas de som har dockorna som sin älskarinna.

Visst är det här riktigt knasigt och jag kan inte riktigt fatta hur man är villig att lägga de summorna på en sådan här sak, men samtidigt får ju folk göra vad de vill med sina pengar.

Vad tycker du?