4-årig flicka tränar på att gå på toa själv – men sekunderna senare tvingas mamma ringa 112

Barn är fantastiska! Så påhittiga och nyfikna på sin omvärld, jag minns hur mina egna barn fått mig att skratta så det räcker för en hel livstid.

Men ibland har de även en förmåga att ställa till det för sig, vilket var fallet just med lilla fyraåringen Darcy-lillian Hillberg, skriver brittiska Daily Mail.

Darcy-lillian Hillberg, 4, är enligt mamma Gemma, 32, en glad liten flicka som gärna vill vara självständig. Därför håller familjen just nu på att träna Darcy-lillian så hon ska kunna gå på toaletten helt själv.

Gick inte som planerat

För att kunna gå på en riktig vuxen-toalett har Darcy-lillian en egen toalettsits anpassad bara för henne.

En dag letade Darcy-lillian upp sitsen själv ur en låda. Men hon använde den absolut inte till att gå på toa.

Darcy-lillian hade använt toasitsen som ett halsband och visade stolt upp sig för mamma Gemma.
– Hon sa att den hade hoppat upp på hennes huvud. Jag började gapskratta och försökte lyfta av sitsen, men den satt verkligen fast och jag ville inte göra illa henne, säger Darcy-lillian till Daily Mail.

Fick kalla in brandkåren

Mamma Gemma provade med diskmedel, tvål, vaselin och hudlotion för att få av toalettlocket men utan framgång.

Det hela slutade med ett besök på den lokala brandstationen där brandmännen fick göra en något ovanlig insats och klippa bort locket med hjälp av en specialtång.

– Brandmännen var jättesnälla och sa hela tiden till Darcy-lillian att inte vara rädd men hon bara skrattade och var stolt över vad hon hade åstadkommit, säger mamma Gemma.

Vilket underbart roligt litet upptåg av Darcy-lillian! Tryck på dela-knappen så att dina vänner också får läsa!