49-åringen planerar drömbröllop – med sitt täcke: ”Den mest intima relationen jag haft”

Vaknar du också upp på måndagar och önskar att du kunde ligga kvar och krama det varma, sköma täcket en stund till?

Kanske känner du samma sak under veckans övriga dagar också?

Det är nog ingen ovanlig känsla för de allra flesta av oss, vi är väldigt fästa vid våra täcken.

Men väldigt få av oss skulle gå så långt som att inleda en relation med täcket, än mindre gifta oss med det.

För den engelska kvinna Pascale Sellick är det dock en annan historia – hon planerar nämligen ett drömbröllop med sitt älskade täcke, skriver sajten Ladbible.

Att gosa mycket med och hålla sitt täcke kärt är inget ovanligt. Men ofta drar vi gränsen vid att låta täcket hålla oss varma och sköna om nätterna. Men inte Pascale Sellick från engelska Exeter. Hon ska nämligen gifta sig med sitt.

Bildkälla: Youtube

”Har alltid funnits där för mig”

Täcket, vars mått inte avslöjas men verkar vara ett dubbeltäcke, har verkligen en speciell plats i Pascales hjärta.

– Relationen med mitt täcke är den längsta, starkaste och mest intima relation jag någonsin haft. Det har alltid funnits där för mig, säger Pascale till Ladbible.

Nu ska det något ovanliga paret alltså skrida till altaret.

Gemensam middag. Bildkälla: Youtube

Alla är bjudna

Bröllopsceremonin kommer att äga rum den 10 februari och alla som vill komma är bjudna – klädkoden är pyjamas och man får ha med sig gosedjur.

– Jag älskar täcket så mycket att jag vill att alla ska se när vi förenas. Det kommer att vara musik, skratt och underhållning, säger Pascale till Ladbible.

Själv kommer Pascale ha på sig fluffiga tofflor och ett nattline, men vad täcket kommer att bära förblir en hemlighet fram tills dess att de skrider till altaret.

Bildkälla: Youtube

”Skönt med lite frisinnade”

Efter själva bröllopsceremonin så bjuder brudparet in till stor fest där artister kommer att uppträda och tårta komme att skäras upp.

Pascale är artist och konstnär till vardags, själv beskriver hon sig som ”frispråkig och spektakulär”, något som bröllopsplaneraren Anna Fitzgerald uppskattar.

– Det här är det mest ovanliga bröllopet jag ordnat, men det är jättekul. Det är skönt med lite frisinnade människor som inte kräver att gästerna har kostym på sig, det blir lite ledigare och gladare stämning då, säger Anna Fitzgerald till Ladbible.

Bröllopsglädje. Bildkälla: Youtube

Vad härligt med människor som vågar leva sina liv på sina egna villkor!

Tryck nu på dela-knappen för att hylla kärleken!