89-årig tant saknade karlar på boendet – personalens fräcka lösning hyllas nu världen över

Att vistas på ett äldreboende kan vara härligt! Man får umgås med jämnåriga och hitta på aktiviteter tillsammans så gott som varje dag.

Men ibland kan det kanske blir lite långtråkigt – speciellt om det inte finns några män på boendet.

När 89-åriga Joan Corp berättade för personalen att hon tröttnat på att bara vara omgiven av kvinnor så löste personalen det på ett roligt, men lite ovanligt, vis, skriver Daily Mail.

Damerna på äldreboendet Milton Lodge i England fick sig en väldigt speciell middag när de serverades en trerätters – av män iklädda nästan ingenting alls.

Bildkälla: Essex Gazette/SWNS.com

”Vill bara ha män, män, män”

Personalen på äldreboendet har som vana att ibland bjuda de boende på något litet extra. Joan Corp, 89, hade länge bett om lite manligt sällskap.

– Varje gång man frågar Joan om hon vill ha något svarar hon bara män, män, män, säger Claire Martin, som jobbar på boendet, till Daily Mail.

Joans förslag togs dock emot med förtjusning från de andra på boendet, så personalen gjorde slag i saken.

Bildkälla: Essex Gazette/SWNS.com

Männen flirtade med damerna och bjöd på både mat och sig själva.

Bildkälla: Essex Gazette/SWNS.com

Damerna fick till och med en puss!

Bildkälla: Essex Gazette/SWNS.com

”De var fnittriga hela dagen”

Kvinnorna på boendet fick bjuda in sina döttrar och dotterdöttrar till en väldigt speciell kväll, där de fick njuta av en trerätters-middag och få massage av de lättklädda männen.

– Vi kollade runt lite på nätet och hittade ett företag. Kvinnorna här klädde upp sig och var fnittriga hela dagen innan middagen, säger Claire till Daily Mail.

Bildkälla: Essex Gazette/SWNS.com

Önskat dem tillbaka

Den äldsta kvinnan på boendet, Doll Jenkins, fick äran att sitta längst fram, och hon blev inte besviken.

– Karlarna uppförde sig riktigt bra, det var en bra kväll, säger Doll till Daily Mail och enligt personalen vill Doll ha ett nytt besök av männen – på sin 100-årsdag.

Bildkälla: Essex Gazette/SWNS.com

– Det var en så bra idé, kvinnorna skrattade hela kvällen lång, säger Claire till Daily Mail.

Det här är en helt underbar historia som bevisar att man inte måste ha tråkigt bara för att man blivit lite äldre. Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får läsa den här fantastiska nyheten!