Äckel trakasserar ung kvinna med oönskad penisbild – klockrena hämnden ger idioten precis vad han förtjänar

Det kan låta konstigt och främmande för många, men ett problem som kommit med att mycket av vår kommunikation i dag sker genom nätet och våra telefoner är att en hel del män tar sig friheten att trakassera oskyldiga kvinnor.

Ofta genom att skicka bilder på sin penis till dem – utan att det frågats om det eller att det hela varit önskat.

I vissa fall landar det i polisanmälan, men när Nessa fick ett meddelande från ett äckel som senare också skickade ett foto på sin snorre, så svarade hon med en av de mest klockrena ”revanscher” vi någonsin sett.

Kontringen gör nu dundersuccé online.

Det var genom Twitter – en kanal på sociala medier, ungefär som Facebook eller Instagram – som en främmande man plötsligt skickade ett meddelande till Nessa från USA. Han skrev:

”Skulle du skratta åt min lilla penis?”

Bad honom att INTE skicka något

Kvinnan anade oråd – kanske för att hon varit med om liknande situationer tidigare – och svarade med genom att vänligen be mannen att INTE skicka en bild på hans snopp. Det skulle dock inte hjälpa.

Bild: Twitter/@FruityNesa

Främlingen replikerade med ett foto tagit uppifrån – ner innanför hans kalsonger. Man kan tydligt se just penisen. Det blev med andra ord precis så som Nessa inte ville ha det – men då kom hon på den perfekta revanschen.

”Det här är ett automatiskt meddelande från personalen på Twitter. Din bild har påträffats strida mot lagen 42 U.S.C § 1283 (2020).

En bild som du skickat har bedömts vara en oönskad bild. Ditt konto kommer härmed att rapporteras till polisen.

Den här automatiserade funktionen är i ett teststadie och emellanåt sker misstag. Om du anser att det här meddelandet var felaktigt, svara ”HJÄLP”. Annars kommer du inom 24 timmar att kontaktas av din lokala polismyndighet”, skrev Nessa.

Äcklet fick total panik

Tror ni att idioten gick på bluffen? Jajamän!

Bild: Twitter/@FruityNesa

”HJÄLP”, svarade han direkt – och man får anta att det blev riktigt svettigt.

”Nej, dra åt helvete”, replikerade den klipska kvinnan innan konversationen dog ut.

”Jag är riktigt stolt över den här”, skrev Nessa i samband med att hon delade bilder på meddelandena med sina följare – och hennes kontring har nu gjort succé över hela nätet.

Snacka om att det här äcklet fick precis vad han förtjänade!

Tycker du också att Nessas svar var klockrent? Tryck då på dela-knappen så kanske vi kan få ett slut på sådana här äckliga trakasserier inom kort!