Amanda, 25, väger över 200 kilo – får betalt för att vräka i sig skräpmat varje dag: ”Känner mig sexig”

Amanda Faye är en 25-årig tjej från södra Kalifornien i USA som när hon var yngre tänkte mycket på sin vikt och var på ständig diet för att tappa några extra kilo.

Men inte längre. Amanda väger i dagsläget över 200 kilo och äter 10 000 kalorier om dagen.

Hon använder numer sin aptit till att tjäna pengar genom att sända sina måltider på nätet, skriver brittiska The Sun.

Amanda och hennes kille har en sexuell fetish som heter feederism, vilket går ut på att den ena parten går igång sexuellt på att mata en annan person medan den andre, föga förvånande, tänder på att matas.

”Matas genom en slang”

Paret använder nu sin sexuella dragning till att tjäna rediga pengar – genom att filma när Amanda äter och lägga upp det på nätet.

Oftast får Amanda, som har över 60 000 följare, förfrågningar från någon följare som vill se en specifik rätt ätas på ett visst sätt.

– Det är många som vill se mig äta massor på en gång, eller när min kille matar mig genom en slang så att jag får i mig massor av mat på kort tid. Men ibland vill folk bara se mig leka lite med min mage eller att jag ska säga något specifikt, säger Amanda till The Sun.

”Varje människa är vacker på sitt sätt”

Vanligtvis gör Amanda tre mat-klipp per dag, och kan ta över 900 kronor i betalning per klipp vilket gör att hon inte behöver ha ett ”vanligt” jobb om dagarna.

Det är dock inte alla som uppskattar det faktum att Amanda är bekväm i sin kropp.

– Jag får de vanliga kommentarerna om att jag är tjock, ser ut som en val och massa annat. Men jag är positiv av mig och tar inte åt mig. På sin höjd lämnar jag en rolig kommentar tillbaka. I mina ögon är alla människor vackra på sitt eget unika sätt, säger Amanda till The Sun.

”Känner mig sexig”

Att få vräka i sig skräpmat flera gånger om dagen får Amanda att må bra själsligt, fysiskt och sexuellt.

– Jag var jätteblyg först men allt eftersom så kände jag att det här verkligen är min grej och nu älskar jag det, säger Amanda till The Sun.

Vad härligt med folk som vågar leva sina liv helt på sina egna villkor utan att bry sig om vad omvärlden tycker.

Tryck nu på dela-knappen för att hylla alla människor som vågar gå sin egen väg!