Anders Bagges klockrena passning – till alla som bunkrar toapapper

Coronautbrottet har fått massvis av följdeffekter.

Som att folk sätts i karantän, kaos på börsen – och att människor hamstrar toalettpapper.

Det sistnämnda får TV-profilen Anders Bagge att reagera – och i en klockren bild skickar han nu en syrlig passning till alla som bunkrar toarullar.

Alla har säkerligen, vid det här laget, sett bilder från svenska och utländska mataffärer – där hyllorna för toalettpapper gapar tomma. Människor har köpt på sig hela årsförbrukningar för att vara på säkra sidan nu när man uppmanas att hålla sig hemma.

Anders Bagges klockrena pik

Det har på sina håll till och med varit slagsmål i butiker över de sista förpackningarna.

Det är dock inte alla som är så imponerade av personerna som hamstrar toarullar.

Vi har tidigare skrivit om svenska Jacke som i en egen låt skickar en stenhård passning till de som bunkrar skithuspapper. Nu kommer även TV-profilen Anders Bagge med en klockren pik i ett inlägg på Instagram.

”Så installerat och klart, vi har nu satt oss i karantän tills på söndag och följer utvecklingen. Kram på den”, skriver han till bilden på den ENORMA toarullen – och taggar bland annat in sin fru Johanna Lind Bagge.

Det roliga inlägget fick omgående tusentals reaktioner. Många kanske rentav önskar att de hade en sådan intill sin toalett där hemma?

Måste våga bjuda på sig själv

Anders vän, TV-producenten Joachim Brobeck, har lagt upp samma bild med texten: ”Nu finns den äntligen här. Toa-rullens Tesla”.

View this post on Instagram

Nu finns den äntligen här. Toa-rullens Tesla.

A post shared by Joachim Brobeck (@jockebrobeck) on

I tuffa tider som dessa måste man våga bjuda på sig själv och också kunna skratta. Det blir inte bättre av att allt ska vara mörkt, hemskt och tråkigt. Därför tycker jag att Anders Bagge gjorde helt rätt här. Mer sådant!

Tycker du också att Anders gjorde helt rätt? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!