Andreas smyger upp på pyramid och spelar in sexvideo – nu riskerar paret stenhårt straff

Att resa kan vara spännande, roligt och väldigt utmanande.

Man får se nya saker, träffa nya människor, prova ny mat och höra andra språk.

Egypten är ett drömresemål för många. Med sin långa och anrika historia, främst bestående av pyramiderna, lockar landet tusentals turister varje år.

En dansk fotograf vid namn Andreas Hvid har nu hamnat i internationellt blåsväder sedan han besökt pyramiden nattetid med sin flickvän – och sedan fotograferat när paret har sex uppe på pyramiden.

Paret utreds nu av egyptiska myndigheter, skriver brittiska Daily Mail.

Det var i november som Andreas och hans tjejkompis klättrade upp på Cheops pyramid, som är den största av de nio pyramiderna och är det äldsta av världens underverk.

Smög runt vakterna

Turister är tillåtna inuti pyramiderna, på vissa anvisade vägar. Men att klättra på pyramiderna är strängt förbjudet.

Pyramiderna är noggrant vaktade nattetid, så när den danske fotografen Andreas Hvid tillsammans med sin flickvän skulle besöka Cheops pyramid fick de göra det diskret.

” Av rädsla för att bli påkomna av de många vakterna, smög vi runt i timtal innan vi kunde klättra upp,” skriver Andreas på sin hemsida.

Men det var inte det faktum att de klättrade på pyramiden som nu skapat rabalder.

Bildkälla: Andreas Hvid

Nakna och har sex

På sin hemsida har Andreas nämligen publicerat ett fotografi där han har sex med sin flickvän – uppe på pyramiden. På en annan bild syns även flickvännen utan en tråd på överkroppen.

Bildkälla: Andreas Hvid

Departementet för antikviteter i Egypten har nu lämnat över fallet till en åklagare då paret anses ha brutit mot en egyptisk lag som innebär att man inte får störa den moraliska ordningen och ett hårt straff är nu att vänta för det danska paret.

Klippet på paret sprids nu som en löpeld över hela världen och har, på bara två dagar, setts av nästan en miljon människor. Se klippet här nedan!

Tycker du också att det här är helgalet? Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får ta den av den här tokiga nyheten!