Anna bjuder mamma på lyxig resa i 50-årspresent – öppnar hotelldörren och skriker rakt ut

Att åka på semester är alltid lika härligt – man får ett välkommet avbrott från vardagen och får massor av nya intryck, oavsett vart man åker.

Men för 25-åriga Anna, som ville bjuda sin mamma på en Tysklands-resa i 50-årspresent, blev mini-semestern något helt annat, skriver danska BT.

Anna Vigsø från Köpenhamn kom tidigare i år överens med sina syskon om att överraska deras mamma på hennes 50-årsdag. Tillsammans skulle de resa till tyska Hamburg över helgen och bara ha det mysigt tillsammans.

Mitt på sexgatan

Anna letade upp ett centralt boende via hotelltjänsten Airbnb som kändes bra. Men när de kom fram visade det sig att Anna gjort en liten miss.

Hon hade nämligen bokat boende på Hamburgs kändaste sexgata, Reeperbahn.

Ovanpå en bordell

När de klev ur taxin från flygplatsen visade det sig att boendet Anna bokat låg ovanpå en bordell.

– Utanför så var det en prostituerad som frågade om vi verkligen kommit rätt och visade oss sedan till dörren och upp till rummet, säger Anna Vigsø till BT.

Väl inne på rummet fortsatte de snuskiga överraskningarna.

Bildkälla: Facebook

Kors och piskor på väggen

Inredningen i boendet var nämligen BDSM-inspirerat. På hyllorna stod porrfilmer på rad och på väggen hängde ett sexkors och piskor.

– Överallt såg vi planscher med nakna kvinnor och porr, förklarar Anna för BT och minns exakt vad hon tänkte när hon såg rummet.

– Helvete.

Bildkälla: Facebook

Trots chocken över boendet så bestämde familjen sig för att inte låta det störa semesterplanerna, och helgen blev till slut riktigt trevlig.

– Jag tänkte att precis som med Köpenhamn så finns det lugna områden och lite vildare områden. Nu hamnade vi i en lite vildare del av staden men det gick bra ändå, säger Anna till BT.

Så fel det kan bli – men trots allt är det ju tanken som räknas! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner får läsa den här dråpliga nyheten!