Äntligen: Nu kan du bli en levande tacos – med nya, gigantiska tortilla-filten!

Nu kommer otroliga nyheter för alla ni som älskar mexikansk mat som tacos eller burritos!

Det har nämligen kommit en filt som man i så fall inte kan vara utan. Den ser ut som ett gigantiskt tortilla-bröd, är supermjuk och extremt verklighetstrogen, skriver sajten Delish.

Vem vill inte vandra runt där hemma som en levande tacos?

Människor världen över har nu blivit helt förälskade i den unika filten. Trenden tog sin början på internetforumet Reddit då användaren u/Kotaay lade upp tre olika bilder på den otroliga mysprylen – och sedan var kaoset igång.

Kanske inte så konstigt – vem har inte drömt om att vara en levande tacos?

Kostar strax under 400 kr

Även om den filt som i bildform först lades upp på nätet inte helt säkert är densamma som nu blivit en försäljningssuccé, så är de åtminstone oerhört lika.

Bild: Reddit / u/Kotaay

Tortilla-filten säljs på sajten Etsy och är cirka 150 centimeter lång, vilket innebär att de allra flesta kan vira in sig rejält. Eventuellt kan man till och med vara två personer innanför den mjuka filten.

Den är gjord helt i mikrofiber och ser ut som en tortilla på båda sidorna. Den kan bli din för 41 dollar – motsvarade strax under 400 kronor.

Så ställ nu till med en härlig tacos-kväll för dig och dina älskade vänner. Köp in ett gäng tortilla-filtar och ha det mysigare än någonsin! Det tänker i alla fall jag göra!

Tagga nu kompisen som MÅSTE skaffa en sådan här filt! Snacka om den perfekta prylen för alla tacos-älskare! Glöm inte heller att dela vidare den här viktiga nyheten till dina bekanta!