Äntligen: Nu kan du söka jobb som professionell soffpotatis

Tröttnar du ofta på ditt jobb? Hade du föredragit att ligga hemma i soffan, kolla film och äta popcorn?

Nu kan du, sjukt nog, faktiskt söka jobb som professionell soffpotatis. Det som krävs av dig är att du ser minst en Disney-film om dagen i en hel månad – men för det får du 1 000 dollar och lite andra härligheter.

Det är sajten Reviews.org som lagt upp den aningen udda jobbannonsen. Upplägget är att man, som utvald deltagare i projektet, ska titta på 30 Disney-filmer under 30 dagar.

Får cirka 10 000 kronor i lön

Man kan till exempel välja på 101 Dalmatiner, Lejonkungen, Frozen, Hitta Nemo, Herkules eller Den lilla sjöjungfrun. Det är helt upp till dig vad som ska vara på i vardagsrummet.

Bild: SketchPort

För det här får du 1 000 dollar, motsvarade ungefär 10 000 kronor, en ettårsprenumeration på Disney, en Pixar-popcornmaskin samt en musmatta, skriver man på sajten.

Hur ansöker man då till den här otroliga tjänsten?

Soffpotatisens drömjobb

Till att börja med måste man ha fyllt 18 år. Uppfylls det kravet så ska du sedan skapa en video i vilken du förklarar varför just du är världens största Disneyentusiast samt bifoga en recension av din favorit-Disneyfilm.

Bild: Flickr

Kräver de då inget i gengäld – förutom att kolla underbara filmer?

Nja, du ska kunna ställa upp i videoklipp och berätta om dina upplevelser efter att projektet är avslutat. I övrigt verkar det dock vara det optimala jobbet för en filmälskande soffpotatis!

Läs mer om tjänsten eller ansök här!

Bild: Shutterstock

Jag vet direkt vem jag tycker ska söka det här jobbet! Känner du samma sak? Tagga då den personen i kommentarsfältet på Facebook, eller dela vidare den här möjligheten till dina vänner! Vem vet, du kanske får en del av kakan?!