Äntligen: Nu kommer ”halva” julgranar – för alla med busiga katter

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dags att pynta granen. Att pynta granen innebär för många att officiellt inviga julen.

Men för kattägare brukar julgranen innebära mer än bara en höjd mysfaktor. Det brukar även innebära att ens lilla misse får fnatt och inte gör annat än att busa med julgranspyntet, vilket ofta innebär att man får köpa nytt pynt varje år.

Nu kommer dock lösningen som räddar julen för alla kattägare – den halva julgranen, skriver sajten Ladbible.

Den halva julgranen är 180 centimeter hög och har sina grenar högt upp så att inga busiga små rackare till katter ska lockas att leka med pyntet.

”Låter din gran få julefrid”

Den katt- och barnvänliga granen finns att köpa för 33 pund, vilket motsvarar knappt 400 kronor, på varuhuskedjan Argos.

Enligt dem sjävla så ”får granen julefrid och såväl både julgranskulor som glitter får vara ifred från nyfikna småbarn och lekfulla katt-tassar. Och om Tomten varit extra snäll så får det plats fler paket under granen istället för runt granen.”

Bildkälla: Argos

Gjort succé direkt

Vill man ha en gran som inte går i traditionellt grönt så finns det även en ”snötäckt” version.

Bildkälla: Argos

Den fyndiga granen har snabbt gjort succé och har fått otroliga 4.8 av 5 i betyg från nöjda kunder.

Jag personligen hade älskat att ha en sådan här gran hemma. Den ser kanske inte ut som en traditionell gran, men katterna hade fått det bra mycket svårare att stöka till!

Tryck nu på dela-knappen så att dina kattägande vänner också får se den här underbara uppfinningen!