Avbryt allt du gör: Nu kan öl-älskare få betalt för att resa till solen och dricka obegränsat med öl!

.

Nu när solen börjat skina över vårt avlånga land kan det kännas ganska tröttsamt att gå till jobbet för att tillbringa åtta av dygnets bästa soltimmar till att jobba inomhus.

Helst av allt skulle man vilja vara ledig och bara kunna gå till en uteservering för att njuta av en rysligt kall öl i solskenet. Tyvärr får man ju inte sin välbehövliga lön för att glassa i solen med en öl. Förrän nu.

Ett företag söker nu efter personer som vill åka på semester i Belgien – för att dricka öl och ha det gott. Lönen för mödan? Drygt 13 000 svenska kronor, skriver brittiska Metro.

Det är den belgiska öltillverkaren Hoegaarden som nu erbjuder fyra personer att resa till staden Hoegaarden under våren, för att njuta av staden – men framför allt deras berömda veteöl. De betalar till och med för besväret.

”Paus i vardagen”

Företaget själva beskriver upplevelsen på följande sätt:

”Det stämmer, du kan få betalt för att åka på en semester i vår. Hoegaarden betalar dig för att njuta av den lugna tillvaron i Hoegaarden. Den rustika byn erbjuder vacker natur och fina byggnader samtidigt som man kan njuta av den lena, citrusaktiga Hoegaarden-ölen. Vi bjuder på flyg, boende och 1 445 dollar (cirka 13 400 svenska kronor) i fickpengar. Summan motsvarar det år vi började brygga Hoegaarden. Vi erbjuder en paus i vardagen, fri från all storstadsstress.”

Bildkälla: Shutterstock

”Personliga samtal istället för mobilsamtal”

Hoegaarden är bland de första veteölen och började bryggas redan på medeltiden. Staden inhyser knappt 7 000 invånare och grundades redan år 981.

Med andra ord en perfekt stad för att bara sitta ute i den gassande solen på en anrik uteservering och njuta av en öl.

”Charmiga kaféer, känd öl och ett perfekt tillfälle att koppla från. Här brygger vi vår öl lite långsammare, här går livet lite långsammare och vi föredrar personliga samtal framför telefonsamtal,” skriver de i ett pressmeddelande enligt Metro.

Bildkälla: Pxhere

Vilken ren och skär dröm! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får den här livsviktiga informationen!