Bianca Ingrosso avslöjar: Det här är mina tankar om porr

Bianca Ingrosso säger alltid vad hon tycker.

Nu öppnar 25-åringen även upp om sina tankar om porr – och erkänner dessutom att hon själv kollar på ”vuxenfilm” titt som tätt.

– Då tänker jag inte så mycket om personerna, utan mer på själva sexet, säger hon.

(Tidigare när vi skrivit om Bianca Ingrosso har det dykt upp en del personliga påhopp i vårt kommentarsfält. Vi vill starkt poängtera att det inte är okej över huvud taget. Sådant försöker vi, i den mån det går, att ta bort – och ingen form av vuxenmobbning är tillåtet. Tyck gärna till om Bianca, hennes tankar och åsikter – men gör det med en respektfull ton. Tack!)

Bianca Ingrosso jobbar väldig hårt, och syns ständigt i olika sammanhang.

Den 25-åriga TV-personligheten och entreprenören tog dock en kort paus i semestern för att gästa podcasten ”Måndagsvibe” med Hanna Friberg och Lovisa Wallin. Det bjöd då på en hel del skvaller – och uppdateringar från hennes liv, vilket även Nyheter24 skrivit om.

Avslöjar sina tankar om porr

Man kom också in på ett något mer barnförbjudet ämne – nämligen porr.

Bianca har tidigare berättat om sin favoritställning och de konstigaste ställena hon haft sex på. Det råder alltså ingen tvekan om att hon är öppen med sitt privat- och kärleksliv.

Även nu var det ärlighet och blottade hemligheter som gällde.

– Jag har blivit lite 50/50 med porr nu för tiden. Jag har blivit lite svartsjuk ibland och vill veta vad han (pojkvännen Phillipe Cohen) kollar på. Är det samma tjej han kollar på? resonerar Bianca och fortsätter:

– När jag själv kollar så tänker jag inte så mycket om personerna, utan mer på själva sexet – men killar är ju mycket mer att de söker på en och samma person, menar 25-åringen.

”Då känner jag bara nej”

Sedan slår hon fast:

– Fullt ”fine” att kolla porr när vi inte är med varandra, men är vi hemma tillsammans och jag typ går ut med hundarna och han skulle dra på porr – då känner jag bara nej, säger Bianca.

Tycka vad man vill om att prata öppet om sådant här, men oavsett så måste man applådera den här unga kvinnan för att hon alltid bjuder så på sig själv!

Vad anser du om det här? Ska man tillåta sin partner att titta på porr eller inte?

Dela gärna din åsikt i kommentarsfältet, men se – som tidigare nämnt – till att hålla god ton!